Spam je blog #11

donderdag 14 augustus 2014

Spam je blog time! De 11e keer alweer! Jullie mogen dus weer lekker spammen!


Vertel iets leuks over je blog en laat natuurlijk een linkje achter! Als je een webshop of ander soort site hebt mag je die natuurlijk ook gewoon spammen! 
Als je graag op de leuke sites en meer pagina wil (http://madebydanielle.blogspot.nl/p/leuke.html), moet je dat even zeggen! 
Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog op bloglovin' volgen, maar dat is niet verplicht.

Liefs, Daniëlle

twitter: @madebydanielle_
bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/3705689

18 opmerkingen:

  1. Leuk weer!

    Ik ben Ilse, mijn blog heet Aspasia. Het is een Belgisch lifestyleblog. Je vindt er artikels over mode, beauty, muziek, boeken, films, series en meer.
    http;//www.aspasiablog.wordpress.com

    Tot op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat we even mogen spammen! Ik ben Jana en blog nog maar slechts 1maand. Er komen wekelijks 3 artikelen online op m'n blog onder de volgende categoriën: Personal, Beauty, Food,... Kom gerust een kijkje nemen en feedback is ook altijd leuk. Op m'n site kan je ook een linkje terugvinden naar Bloglovin', waar dat je me, als je wilt, kan volgen en steeds op de hoogte blijft van wat nieuws!
    Liefs, Jana
    http://lapetitemiracle.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi! Ik ben Sanne, en op mijn blog www.sannesworldx.blogspot.nl komen artikels over beauty, fashion & lifestyle online

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty en soms over fashion en lifestyle! Kom je een keer kijken? xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha! Leuk, lekker sammen!
    Op www.fittevrouwen.nl vind je elke dag artikelen over fit worden, sport, gezond eten, zwangerschap & baby's. De laatste post gaat over een Nederlandse vrouw die gisteren tijdens haar hele bevalling heeft getwitterd, bizar.
    Tot ziens!
    Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Florence, een zeventienjarige blogger uit België. Op mijn blog (www.lifeasflorence.blogspot.com) schrijf ik over mode, beauty en lifestyle maar je kan er ook terecht voor heerlijke recepten en inspirerende DIY's! :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog te promoten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan.....De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven.

    Ze zijn mij persoonlijke beleving, waarin je soms ook persoonlijke details terug kunt vinden...
    Ik zou het leuk vinden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog www.Elegantic.nl blog ik voornamelijk over beauty en lifestyle. Neem gerust eens een kijkje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat lief dat we zo vaak mogen spammen, dat is waar we van houden haha :)
    Mijn blog heet Just Lydia's Lifestyle (klik op mijn naam om op mijn blog te komen) en ik blog dus voornamelijk over lifestyle en andere dingen die mij bezighouden. Dit alles met een tikkeltje persoonlijkheid. Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje komt nemen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat we hier mogen spammen.
    Ik heb een webshop met handgemaakte douche, bad en bodyproducten.
    Alle zepen en shampoo bars zijn vrij van SLS en parabenen.
    Ook verkoop ik Soy Wax Melts en leuke Wax Melt Brandertjes.

    Neem dus snel een kijkje op www.hetzeephuis.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha, leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is vanaf vandaag eindelijk online! Yes! http://www.saxandthepretty.nl hier schrijf ik voornamelijk over beauty in combinatie met mijn leven als saxofonist en schrijf ik columns en andere zaken waar ik ook maar iets over kwijt wil. Misschien zie ik je daar eens! groetjes, Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Jonne en mijn blog, www.jonnesworld.blogspot.com , gaat eigenlijk over van alles wat ik leuk vind. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen.
    Liefs.
    Jonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik heb een persoonlijke blog waarop ik make up, outfits, tips, persoonlijke verhalen en nog veel meer deel. IK hoop dat je een kijkje neemt! xx Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Femke en ik blog op http://femkesstyle.blogspot.nl/. Daar blog ik over van alles en nog wat. Als hoofdonderwerp fashion, maar ook beauty en food en gewoon nog heel veel meer. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje :) .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! Ik ben Isabel en ik blog op www.isabeljanne.wordpress.com over alles wat ik leuk vind: nail arts, boeken, films, muziek, recepten, en nog veel meer. Om de dag plaats ik een nieuw artikel. Hopelijk neem je eens een kijkje! Liefs, Isabel.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ik heb een persoonlijke blog waarop ik make up, outfits, tips, persoonlijke verhalen en nog veel meer deel. IK hoop dat je een kijkje neemt! xx Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk dat we mogen spammen!
    Mijn blog gaat over de dingen die ons gelukkig maken in het leven zoals fashion, food, vakantie, uitstapjes, ....
    De blog heet withlovefroms.weebly.com
    Neem gerust een kijkje!

    Veel liefs,
    S

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi!
    Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo'n artikeltjes) Wel ik maak foto's waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!
    http://neon-fall.blogspot.be/
    Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.
    http://neon-fall.blogspot.be/

    GREETSSSSS E. :lol:

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥