Bloglovin' || Yay & Nay

zaterdag 31 mei 2014

Door een klein probleempje was het artikel van vandaag iets later, sorry daar voor!

Bloglovin': (Bijna) elke blog heeft het wel. Bijna alle blogs die ik volg volg ik via bloglovin en ik lees elke dag wel artikellen met Bet bloglovin. Maar wat zijn nou de voor en nadelen van Bloglovin'? Vandaag deel ik er een aantal met jullie.


De voordelen

1. In een lijstje alle nieuwe artikellen zien.
Dit is denk ik wel de reden waarom we bloglovin gebruiken. Je kunt precies zien als er een nieuw artikel is gepubliceerd op een van je favoriete blogs!

2. Een app
Bloglovin' heeft ook een app, op die manier kun je dus ook op je telefoon makkelijk blogs lezen


5 action favorieten!

vrijdag 30 mei 2014

Ik kom graag bij de action, het is lekker goedkoop en ze hebben er leuke spulletjes. Ja, ik kom ook altijd met van alles thuis waarvan ik niet vanplan was om het te kopen, maar ach, het is gelukkig niet heel duur allemaal :). Vandaag zal ik jullie 5 action tips laten zien. 5 dingen, die gewoon heel leuk/ handig vind!


1. Nagellak met een dun kwastje. (Stripers)
Deze gebruik ik heel vaak, ze zitten per drie verpakt en zijn lekker goedkoop: €1,50  
Ze dekken goed enzijn heel handig bij het maken van nail-art!

Tea tree oil || Waar je het voor kunt gebruiken

donderdag 29 mei 2014

Tea tree oil. De ene website zegt: Jaaa, huidspecialisten zeggen dat dat goed is! En andere zeggen weer: Nee, dat is heel slecht voor je huid, het droogt je huid uit enzo. Wat nou echt waar is weet ik niet, maar ik zelf vind dat het goed werkt, en ik heb er geen problemen door gehad. Ik zal vandaag dan ook vertellen wat tea tree oil is, en wat je er mee kunt doen.

Let op:
Test voor je dit gebruikt altijd eerst even of je er niet allergisch voor bent, dat kun je sowieso altijd maar beter even doen als je iets voor het eerst gebruikt. Nu zeker want Tea tree oil kan een allergische reactie veroorzaken, gebruik dus ook niet te veel.

Allereerst: Wat is tea tree oil en wat doet het?
Tea tree oil is een etherische olie gemaakt van de bladeren van een theeboom genaamd Melaleuca alternifolia. Tea tree oil helpt je lichaam bij het genezen van bijvoorbeeld wondjes.Het is dus eigenlijk een soort hulpje van je lichaam.

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Wondjes
Tea tree oil kun je goed gebruiken voor het ontsmetten van wondjes, en het sneller laten genezen van wondjes. Je doet een beetje op het wondje en plakt er, als dat nodig is, een pleister overheen. Het kan een beetje prikken maar dat heb je meestal als je wondjes ontsmet.

Puistjes (acne)
Zelf gebruik ik het vaak tegen puistjes. Je doet een druppeltje op je (schone!) vinger en doet dat op je puistje. Je kunt het natuurlijk ook met een watje/wattenstaafje doen maar met mijn vinger vind ik makkelijker.

Schimmelinfecties/ kalknagels
Zelf heb ik gelukkig nog nooit last van kalknagels of voetschimmel gehad maar daar schijnt het ook erg goed voor te werken.

Wratten
Ook dit heb ik gelukkig nog niet hoeven te proberen, maar ook tegen Wratten schijnt het goed te helpen, je doet een drupje op de Wrat en herhaalt dit een paar keer, als het goed is wordt het nu minder en verdwijnt de Wrat uiteindelijk.

Tegen luizen
Dit las ik laatst in een tijdschrift. Luizen, en de meeste mensen ook, houden niet zo van de geur van Tea tree oil. Doe een druppeltje op een aantal plaatsen op je hoofd of meng het met je shampoo. De luizen en neten (de eitjes van luizen) zouden nu weg/dood moeten gaan. 


































Tegen insecten (beten)
Je zit lekker buiten in de zomer en Auwww, je wordt gestoken door een insect. Neeeeee. Niet wéééér.
Ook tegen insecten beten werkt tea tree oil goed. Maar nog beter is natuurlijk om insecten beten helemaal te voor komen! Je kunt namelijk ook tea tee oil in een geur brander doen. Weg insecten! Maar je moet wel zelf van de geur houden, want de geur van Tea tree oil is erg sterk en aanwezig. Je raakt er aan gewend, maar heerlijk ruikt het niet, tenminste dat vind ik.

Kortom, Tea tree oil is erg handig, tenminste vind ik. Het is te koop bij de natuurwinkel, maar ook gewoon bij bijvoorbeeld het Kruidvat.

Gebruik jij wel een Tea tree oil? 









10 vragen voor... #1 || Nails by fml

woensdag 28 mei 2014

Vandaag de allereerste "10 vragen voor..." ik kreeg super veel reacties, maar ik denk dat het erg saai wordt om ze allemaal achter elkaar te doen vandaar dat er vanaf nu op woensdag "10 vragen voor..." online komt.
Dit keer is het de beurt aan Nails by fml om de vragen te beantwoorden!

Wie ben jij?
Ik ben de eigenaresse van nailsbyfml.blogspot.nl

#FAAL! || 7 faal momenten!

dinsdag 27 mei 2014

Soms heb je van die momenten dat je echt denkt: Wauw, ik faal. Die heeft iedereen wel eens. Tenminste, dat hóóp ik! Ik heb ze wel. Helaas wel. Vandaag deel ik een aantal van die (hopelijk herkenbare) "ik faal" momenten.

1. Je mobiel kwijt zijn en daardoor iemand anders jouw laten bellen.
Dat heb ik helaas best wel vaak. Echt, mijn moeder en zusje (want die zijn meestal degene die mij moeten bellen) worden er gek van. Laatst was het zelfs zo erg dat mij zusje mij belde en dat ik toen tot de conclusie kwam dat mijn mobiel gewoon in mijn broekzak zat.... FAAL!

2. Nu het weer lekkerder weer wordt gebruik ik mijn zonnebril weer vaker. Maar aangezien ik dingen weleens kwijt raak, raak ik mijn zonnebril ook wel eens kwijt. En laatst was ik dus helemaal aan het zoeken naar mijn zonnebril, zegt mijn zusje: Zoek je je zonnebril? Want dié staat gewoon op je hoofd! FAAL!

DIY

maandag 26 mei 2014

Vandaag laat ik de oh-zo-bekende DIY zien. De maak-van-een-lagenbroek-een-koterbroek DIY. Hij is zo simpel, het enige wat je er voor moet kunnen is knippen. Ja en een recht lijntje trekken, als je geen Pippi langkous bent. Maar dat ben je niet, dus ook een recht lijntje trekken :)

Maar genoeg onzin over rechte lijnen, knippen en Pippi langkous.

Wat heb je nodig? 
Een schaar - een pen - een broek.


Ik nam deze broek, hij was te kort en ik had hem bijna nooit aan. Dus ik dacht, laat ik daar gewoon een leuke korte broek van maken, want het wordt zomer!

Ik tekende eerst een lijntje zodat ik wist waar ik moest knippen. 
Tip: Neem wat extra ruimte, je kunt altijd nog extra afknippen maar er weer aanplakken wordt een beetje lastig :)




 En dit is dan het resultaat, een leuk kortbroekje! Je kunt nu de randjes nog extra rafelen, of ze omslaan.

Binnenkort laat ik zeker weten een een outfit met mijn "nieuwe" broekje zien.

Liefs Daniëlle

4 zomerse polyvore outfits!

zondag 25 mei 2014

Online outfits maken op Polyvore.com vind ik altijd heel leuk om te doen. Heel vaak doe ik het eigenlijk niet maar als ik er eenmaal mee begin dan ben ik ook gelijk we even bezig ook! Vandaag heb ik 4 zomerse outfits gemaakt voor jullie. Ik heb trouwens niet gelet op waar je de kleding koopt en hoe duur het is (een van de outfits was bij elkaar zo'n 3000 euro :O) Ik heb gewoon gekeken wat ik leuk vond :)

Watermelon nail art

zaterdag 24 mei 2014

Hi allemaal, mijn naam is Isabel en ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl. Eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!

De zomer komt steeds dichterbij, dus ik heb een lekker zomerse nail art voor jullie: een watermeloen!

10 vragen voor.... || Oproep!

vrijdag 23 mei 2014

Op veel blogs zie je dingen als blog in the spotlight. Ik heb er ook al een tijdje over na zitten denken om zoiets te doen en vandaar dat ik jullie vandaag voorstel aan: “tien vragen voor…”.


Maar hoe werkt dat dan?
Als jij je aanmeld zal ik jou 10 (korte) vragen mailen, die beantwoord jij dan en jij stuurt als je dat wilt wat foto’s mee. Ik zal het dan op mijn blog zetten en hopla, gratis reclame voor jouw blog :)

OOTD

donderdag 22 mei 2014

Jullie vinden OOTD's leuk, tenminste dat zeiden jullie in mijn enquête, en zelf vind ik het ook erg leuk om OOTD's te maken. Vandaar weer een OOTD vandaag. Weer eentje met mij favoriete spijkerbroek, sorry maar ik hij zit zoooo lekker, haha


Snelle tip || Win een 3D Printer bij HEMA

woensdag 21 mei 2014

Vandaag een kleine korte tip!

Van 19 mei t/m 15 juni houd de HEMA de "Op Hol XL Weken" tijdens deze weken zijn er allerlei leuke acties, en extra voordelige artikelen. Een van deze leuke acties is dat je kans maakt op een een 3D-printer mét accessoires, want wat heb je nou aan een printer zonder inkt (of hoe noem je dat eigenlijk bij een 3D printer?). Hoe leuk? 


      Wil je weten hoe je kans maakt? Klik dan maar snel op: Lees verder!

To read list

dinsdag 20 mei 2014

Ik hou erg van lezen, en heb dan ook altijd wel een stapel met boeken die ik nog moet (of eigenlijk, wil) lezen. Vandaag laat ik jullie mijn "To read list" zien.

Allereerst een aantal erg oude boeken, het zijn er eigenlijk nog meer maar ik heb ze niet allemaal op de foto gezet. Ik ben begonnen aan de YA (Young Adult) boeken van zo'n 30 jaar terug, die van mijn moeder. Toen hete het nog geen YA boeken hoor maar, het zijn dus de boeken die mijn moeder en tantes lazen toen ze ongeveer 15 waren, en ik vind het eigenlijk wel leuke boeken dus nu ben ik die aan het lezen

Verslag || Twee dagen België met school!

maandag 19 mei 2014

Zoals ik donderdag al vertelde ben ik met school twee dagen naar België geweest, Ik zou nog een verslagje schrijven, dus vandaar dat jullie dat vandaag kunnen lezen!

 Het begon natuurlijk allemaal met het inpakken, Volgens mij was de helft van mijn tas gevuld met spullen die ik vervolgens niet eens aangeraakt het tijden de twee dagen, maar ja je weet maar nooit hé, ik was in ieder geval op alles voorbereid, haha. Rechts mijn outfit, ik was eerst van plan om te laten zien wat ik mee nam en daar een artikel over te schrijven, maar dat heb ik maar niet gedaan uiteindelijk.

Persbericht || Hema's WK collectie!

zaterdag 17 mei 2014


Ik liet jullie al de trend edition van Essence zien, maar ook de Hema heeft een collectie met WK-artikelen, vandaag laat ik jullie hem aan jullie zien!



Allereerst glitter body poeder. Ik weet niet goed wat ik daar van moet verwachten en hoe het er uit ziet, of het oranje of gewoon glitters zijn ik heb geen idee! Ook deze oranje wimpers zijn van de partij, het idee is leuk maar ik vraag mij af hoe dat er op je ogen uit zou zien? Iets voor je lippen kon natuurlijk niet ontbreken, deze collectie heeft dan ook een oranje lipgloss.

This made me smile! #1

vrijdag 16 mei 2014

Ik wordt altijd heel erg blij van het lezen van happy lists van andere. Het maken van een happy list maakt mij ook happy. Dus ik dacht, laat ik al deze blijheid ook op mijn blog delen en aan jullie doorgeven, dus vandaar dat jullie vandaag de eerste "This made me smile!" lezen. Ik ben van plan om dit vaker te doen, als jullie dat leuk vinden tenminste!



♥  Naar school fietsen in de zon tussen bomen met bloesem

♥ Een 10 halen voor mijn economie proefwerk dat 3x telt! :O

♥ Een foto maken waarvan je denkt dat het nooit lukt om het scherp te krigjen en dan zien dat hij super mooi gelukt is!

♥ Cup cakes bakken!
        ♥ En de geur daarvan
        ♥ En de smaak

♥ Geen huiswerk hebben (en lekker kunnen bloggen

♥ Nieuwe kleding/ schoenen aan doen


♥ Lieve reacties en nieuwe volgers op mijn blog

♥ De poes van mijn opa

♥ Elke dag een artikel op mijn blog posten in plaats van om de dag

♥ Bloemen!!

♥ Een nieuw recept uitproberen wat uiteindelijk heel lekker blijkt te zijn!


Ik wordt helemaal blij van mijn lijstje, hopelijk jullie ook!

liefs, Daniëlle

Met school naar België

donderdag 15 mei 2014

Nu jullie dit lezen zit ik of in de bus of ben ik al in België. Ik ga namelijk met school twee dagen naar België. Ik zal als ik terug ben natuurlijk even een verslagje schrijven hoe het was en zo, maar dat zien jullie dan wel :)

Ik schrijf dit nu op woensdag en heb net een koffer ingepakt waar je U tegen zegt, echt ik weet niet wat ik allemaal meesleep (Nou ja, eigenlijk ongeveer wel) maar ik wist ook gewoon niet wat ik nog kon missen (en dan te bedenken dat we geen slaapzak en kussen mee moesten nemen).Weetje, ik ben nooit goed geweest in tassen inpakken (vandaar dat ik ook maar geen "what in my bag" artikel schrijf, dan schrikken jullie je dood, door de grote hoeveelheid aan spullen die ik mee sleep).

10x I ♥ Flowers!

woensdag 14 mei 2014

Ik denk dat het jullie inmiddels wel bekend is dat ik graag foto's van bloemen en planten maak (na de afgelopen take a look at my lifes, al heb ik mijzelf bij de vorige ingehouden :) ). Vandaag laat ik jullie dan ook met alle liefde (♥) een aantal van mijn bloemen foto's zien!










jammer dat de blaadjes zo wit lijken, "in het echt" zijn ze een beetje licht roze!





Dit was nog niet eens de helft van alle verschillend bloemen foto's die ik gemaakt heb dus ik zal over een tijdje vast nog eens een artikel met mooie bloemen maken!


Houden jullie ook zo van bloemen?

Liefs, Daniëlle

Spam je blog #8

dinsdag 13 mei 2014

Ja, ja, vandaag mogen jullie ook weer lekker spammen! Voor de achtste keer alweer! Vertel iets leuks over je blog en laat natuurlijk een linkje achter!
Als je graag op de leuke sites en meer pagina wil (http://madebydanielle.blogspot.nl/p/leuke.html), moet je dat even zeggen! 
Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog op bloglovin' volgen, maar dat moet niet.



Willen jullie mij helpen? || enquête

maandag 12 mei 2014

Ik wil mijn blog graag verbeteren, vandaar dat ik een enquête gemaakt heb. Ik zou het super vinden als jullie hem in zouden vullen, je helpt mij er erg mee! Hij duurt niet heel lang, een aantal vragen over mijn blog en mijn artikelen en nog een vraagje over een ideetje waar ik al een tijdje mee rondloop!


Klik hier om naar de enquête toe te gaan
Als de link het niet doet: http://www.survio.com/survey/d/L9J4U5O1A6G7M9N5D 

Alvast heel erg bedankt!

Liefs, Daniëlle




Take a look at my life #4

zondag 11 mei 2014

Normaal verwachten jullie take a look at my life misschien op vrijdag maar ik kon op een of andere manier gewoon geen foto's op mijn computer zetten vanaf mijn telefoon, hoe het kwam weet ik nog steeds niet maar nu lukt het gelukkig weer!

De poes van mijn opa is zooo lief :) ♥

Looking For Alaska Nail Art

zaterdag 10 mei 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!

John Green is een naam die iedereen wel eens gehoord heeft. John is een schrijver, en een aantal van zijn boeken zijn erg bekend. De bekendste is denk ik The Fault in Our Stars, maar ook Looking For Alaska is een erg mooie. Ik heb een nail art gemaakt die geïnspireerd is op Looking For Alaska.


6 wachtwoorden die je beter niet kunt gebruiken

vrijdag 9 mei 2014

Wachtwoorden: Je hebt ze overal voor nodig, maar welke wachtwoorden kun je nou beter niet nemen? Ik zocht het uit :).


Fonts

woensdag 7 mei 2014

Ik vind het altijd erg leuke om op http://www.dafont.com/ mooie, leuke lettertypes te zoeken. Vandaag deel ik mijn favorieten fonts! Als het goed is kom je op de pagina waar je hem kunt downloaden als je op de foto's klikt!














De banners van mijn blog!

dinsdag 6 mei 2014

Ik vind het altijd leuk om een nieuwe lay out voor mijn blog te maken, en dus ook een nieuwe banner. Vandaag laat ik jullie alle banners die ik in de laatste 8 maanden gehad heb zien.


Het begon allemaal met deze banner, ik zette een aantal foto's in een collage en typte er made by Daniëlle over heen. 


En toen had ik deze. Alleen maar tekst, ik had hem voor maar liefst 3 dagen, toen nam ik de vorige toch weer.


En toen kwam deze, weer met foto's 


En toen deze, bijna het zelfde maar dan met daar onder de knoppen. 


Deze heb ik heel lang gehad, maar een paar weken geleden was ik hem wel weer zat 




En nu heb ik deze! 



Wat vinden jullie van mijn banners door de tijd heen?

liefs, Daniëlle

2x OOTD || I ♥ Blue

maandag 5 mei 2014


Vandaag twee OOTD, eigenlijk is het er maar een, want bij de tweede heb ik er gewoon mijn blauwe leren jasje over aan getrokken maar toch laat ik ze alle bij zien, kijken jullie mee?

Dat is 'm. Je ziet nog een stukje van mijn sokken, maar ik had geen zin om schoenen aan te trekken (lui ben ik hé). Haha

Veel foto's, ik zie nu dat ik er eentje twee keer heb gedaan, oeps :(. Maar ik was bij mijn opa en daar kan ik altijd van die mooie foto's maken want daar zijn van die leuke plekjes! Op die foto die er twee keer op staat (rechts onder) staat trouwens de arm van mijn zusje, ze was een beetje -heel erg- aan het fotobommen, op ongeveer de helft van de foto's die ik gemaakt had stond wel een arm/hoofd/been/vingers/voet die niet van mij was, haha ik had er eigenlijk nog meer gemaakt dus :)