Anti-verveel tips!

donderdag 29 augustus 2013


Vervelen, ik denk dat iedereen dat wel eens doet. Vandaag ga ik proberen om jullie tien tips te geven.
Tip 1: Bel een vriendin op en ga samen gezellig iets doen. Misschien weet zij wel iets leuks om te doen.
Tip 2: Probeer een lekker recept uit en ga iets lekkers bakken. (En het daarna opeten, ook leuk :D). Het is trouwens slim om daarna op te schrijven of het is gelukt of niet en waarom, als je het dan nog een  maakt dan weet je wat je wel en niet moet veranderen.


lees snel verder voor meer tips

Tip 3:Probeer een DIY uit, kijk bijvoorbeeld op blogs, weheartit of bijv. pinterest.

Tip 4: Bekijk wat blogs, dan krijg je misschien inspiratie om wat te gaan doen. Het is natuurlijk sowieso leuk om blogs te bekijken!
Tip 5: Kijk op internet voor een leuke nail-art of verzint er zelf een en maak een nail art op je nagels. Als je eigen nagels al gelakt zijn, kun je bijvoorbeeld die van een zusje / moeder / vriendin lakken. Maar je kunt natuurlijk ook nepnagels gebruiken. 
Tip 6: Ga aan de gang met make-up en maak een mooie look! Maak er leuke foto's van!
Tip 7: Ruim je kledingkast/ stash op, klinkt saai maar je komt weer allemaal dingen tegen waarvan je denkt: Oh, ja dat had ik ook nog!
Tip 8: Doe een maskertje op, verzorg je nagels, gebruik Body Butter kort om: Ga even lekker ontspannen. Daar krijg je vast inspiratie van (werkt bij mij vaak).
Tip 9: Lees een leuk boek. (of ga naar de bibliotheek).
Tip 10: Ga lekker naar buiten en je krijgt vast wel wat inspiratie! (als het koud is/regent is dit misschien een wat minder goede tip :D)
Tip 11: Maak een collage van leuke plaatjes uit bijvoorbeeld tijdschriften.

Tip 12: Print een aantal leuke foto's uit, plak ze in een boekje en plak er leuke strikjes, knoopjes en dat soort dingen bij!
 
Liefs, Danielle
Wat is jouw beste anti- verveel tip?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥