Hoi, daar ben ik weer: NIEUW PLAN!!

dinsdag 30 december 2014

Ja. Na ruim 1,5 maand niets van mezelf te hebben laten horen ben ik er weer. Ik heb het zo druk gehad de laatste maanden. Echt druk. Met school, mijn verjaardag, werken, sinterklaas, kerst en meer. En nu heb ik dus kerst vakantie. Ein-de-lijk. Ik was er aan toe! En nu vraag je je misschien af: En hoe nu verder? Stop je met blogger of niet... Ik kan je vertellen, ik stop niet met bloggen, daar vind ik het te leuk voor. Maar ik heb dus wel een nieuw plan. Die heb ik altijd, haha. Maar voor dat nieuwe plan heb ik jullie nodig! Lees je mee?
Mijn plan is dus om een nieuwe blog te starten (of opnieuw maar dan anders met deze blog verder te gaan). En dan samen met andere bloggers. Zodat je niet elke dag hoeft te bloggen, maar toch een leuke blog hebt. En het lijkt mij super gezellig! Het idee is dus dat iedereen bijvoorbeeld een keer in de week blogt, maar vaker kan natuurlijk ook. Of minder vaak, eens in de twee weken bijvoorbeeld. Maar dat zien we later wel. Eerst moet ik natuurlijk weten of er iemand mee wilt doen. Ook een beetje zielig om al hele grootse plannen met alles er op en er aan te bedenken tot in het laatste detail en er dan achter komen dat niemand zin heeft om mee te doen :P.

Het maakt mij trouwens niet uit of jij nou een blogger bent met 10000 volgers of dat je helemaal geen blog hebt. Als je maar leuk kunt schrijven en zelf een beetje foto's kunt maken. En als je wel zelf een blog hebt is het natuurlijk gratis reclame, want dan is er in de side-bar en onder aan/in je artikel heus wel plaats voor wat reclame :)

Mail mij even als het je leuk lijkt om met mij te bloggen:

madebydanielle@outlook.com 

Ik hoop van iemand te horen, want het lijkt mij erg leuk en gezellig om samen te bloggen,

Liefs, Daniëlle

5 opmerkingen:

  1. Het lijkt me wel leuk om te doen, maar ik weet niet of ik dat zal redden, 1 artikel per week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou wel graag willen, maar ik heb het nu soms al vrij druk met mijn eigen blog, dus ik vrees dat ik het niet zal doen.. Sorry! Ik hoop wel wat je een aantal mensen vindt! Maar waarschijnlijk wel! Ben wel blij dat je terug gaat bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk er nog ever over na ^^ ik ben daar misschien niet consequent genoeg in of interessant genoeg voor haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥