Linkingparty #9 || Spam je artikel!

zondag 9 november 2014

Deze week zijn er helaas geen artikelen op de vorige linkingparty na online gekomen. Ik had toetsweek en had dus helaas geen tijd om te bloggen: School gaat natuurlijk voor. Maar nu is de toetsweek -gelukkig- voorbij! Komende week heb ik geen toetsen, dus lekker bloggen (ja, en ander huiswerk en projecten doen natuurlijk ). Ik heb al een heleboel ideeën! Maar vandaag is dus weer tijd om linkjes achter te laten, dus ik zou zeggen kijk mee! Het is trouwens alweer de negende keer! Time flies when you're having fun!Allereerst natuurlijk mijn favorieten!Ik vind dit soort artikelen altijd heel leuk om te schrijven én lezen. Deze an Esmée vind ik dan ook heel leuk om te lezen!

Eigenlijk staan er normaal gesproken niet zo veel youtube video's in mijn favorieten, ik kijk er niet zo veel. Deze daarentegen vond ik wel heel leuk! 

Ik vind het heel leuk om lekker bezig te zijn met de lay-out van mijn blog, en dit artikel van www.radianto.be Haar blog in het geheel is heel leuk trouwens!

En dus weer een video! Oké, halloween is alweer voorbij, maar deze halloween tutorial vond ik wel echt heel erg leuk! Ik zou hem zelf niet maken, simpel weg omdat ik eigenlijk nooit halloweeen looks maak, maar ik vind hem wel echt heel mooi gemaakt!

Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden
Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geüploade links.

Liefs, Danielle

4 opmerkingen:

 1. Ik blijf dit een leuke nieuwe manier van spammen vinden! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh yeey, wat lief dat ik bij je favorieten sta! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb alleen nog maandag en dinsdag toetsweek en dan is het ook voorbij! Ik vind dit echt een hele leuke manier van spammen, heel anders dan reactie achterlaten met je blog! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb een linkje achter gelaten. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥