Linkingparty #8 || Spam je artikel

maandag 3 november 2014

Leren, leren, leren, leren :(. Toetsweek. Tja, ik overleef het wel weer maar ik wordt er soms wel een beetje gek van. Dat toetsweek is ook de reden dat dit artikel later dan normaal online staat (lees, meer dan een dag later én zonder favorieten). Sorry. Deze week heb ik weinig blogs gelezen (en dus weinig favorieten kunnen verzamelen) waardoor ik besloten heb deze keer mijn eigen favorieten achterwegen te laten. Maar vandaag is dus weer linkinparty, jullie mogen dus weer links van artikelen achterlaten! Yay.

Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Veel succes met je toetsenweek! Lukt je wel. (: Echt lief dat je dit blijft doen. Die favorieten komen een andere keer wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥