Mijn 3 favoriete films!

dinsdag 24 september 2013

Vandaag zal ik jullie mijn favorieten films laten zien, ik kijk niet zo vaak films (eigenlijk bijna nooit!) Maar ik heb toch mijn 3 favoriete geselecteerd!


lees snel verder voor mijn favorietenIntouchables

Als eerste Intouchables, deze film hebben wij op school met Frans gekeken, ik vind dit echt een heel erg mooie film ♥. Wat ik ook wel leuk vind is dat er wat humor in voor komt, er gebeuren erg veel onverwachte en grappige dingen.

Waar gaat de film over?

Een verlamde rijke man is op zoek naar iemand die hem kan verzorgen. Een drukke, Afrikaanse jongen wordt zijn verzorger. Met zijn tweeën beleven ze allerlei dingen. Maar de verlamde man wordt ook goed verzorgd. Het is een beetje moeilijk om deze film uit te leggen maar het is een hele mooie film! De link van de trailer:
Intouchables

Grease

Deze film vind ik vooral heel leuk, ik heb Grease al best wel vaak gezien. De muziek is erg leuk en ook wel vrolijk. Het is wel al een wat oudere film, dat merk je vooral als je kijkt naar de kleding en zo!! Ik vind het eigenlijk ook wel grappig dat deze film zo oud is, dat maakt het juist wel leuk!

Waar gaat de film over?

Grease gaat over een meisje Sandy. Op vakantie ontmoet ze een jonge, ze zijn erg verliefd en spreken af om te blijven schrijven. Dan komen ze er, na de vakantie achter dat ze op de zelfde school en in de zelfde klas zitten! Sandy is eerst erg blij maar dan komt ze er achter dat Danny op school erg populair en stoer doet en heel anders is als tijdens haar vakantie.

Ik kon geen goede trailer vinden van deze film dus hier is
een leuk liedje uit de film.

Spijt

Naar deze film ben ik samen met mijn vriendin in de bioscoop geweest. Ik vond hem echt heel erg zielig. Ik vind het wel heel goed dat zo'n film als deze gemaakt wordt.

Waar gaat deze film over?

Spijt gaat over een jongen, Jochem hij wordt op school erg gepest. David en Vera proberen hem te helpen maar als zij er iets van zeggen doen de pesters ook wat tegen hen. Het pesten wordt erger en erger. De pesters beloven Jochem om te stoppen met pesten als hij de krantenwijk van een van de pesters over neemt voor een hele tijd. David zegt dat Jochem het niet moet geloven, en helpt hem met de kranten wijk. De pesters gaan toch door en Jochem pleegt zelfmoord na het schoolfeest.
Dit is de trailer van deze film: Spijt (Dit en Spijt zijn allebei dezelfde links)


Wat is jou favoriete film?

Liefs, Danielle


 

7 opmerkingen:

 1. mijn favorieten zijn Lord of the Rings en the Hobbit =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeeuk! Ik moet intouchables nog steeds een keer kijken.. Lijkt me echt een prachtige film!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een heeeeel erg mooie film, hij is echt aan te raden!

   Verwijderen
 3. Ik vind de eerste 2 ook heel erg leuk! De laatste heb ik nog niet gezien, maar dat ga ik zeker nog eens doen.. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥