Super budget shoppingblog!

woensdag 4 september 2013Misschien herken je dit wel, je moet nog even snel iets kopen maar komt vervolgens terug met veel meer dan dat je eigenlijk van plan was te gaan kopen. Een keer had ik zelfs dat ik naar het Kruidvat ging om shampoo te kopen en met 4 leuke nagellakjes maar ZONDER de shampoo thuis kwam. Handig! Niet dus. Vandaag moest ik dus een cadeautje voor mijn nichtje kopen, en ja, ik kocht dus ook zelf nog wat gekocht..... Maar, een ding is zeker: alles wat ik gekocht heb is SUPER, maar dan ook écht super Budget!

 
 
 
 


´n totaal plaatje van alles wat ik heb gekocht!


lees snel verder

Als eerste ging ik naar het Kruidvat, daar kocht ik - behalve nagellakjes voor mijn nichtje - drie ruitjes schriften voor wiskunde, ze waren eerst 0,59 cent maar het was 50% korting dus waren ze maar 0,30 cent, lekker goedkoop dacht ik! Voor 0,90 cent had ik drie schriften!
 
Ook kocht ik een pakje met drie lippenbalsems, mijn oude lippenbalsem was bijna op. Dit pakje koste 1,60. Ook lekker budget dus! ( I- Love- Budget!!)

 
Ik ging ook nog even naar de zeeman, die zit bij ons in het dorp tegenover het Kruidvat en ik zag dat er 50% korting op alles was dus ik dacht, ik ga even kijken. Daar kocht ik deze twee kettingen. Ze kostte 0,50 cent per stuk. Super goedkoop natuurlijk! De onderste is trouwens voor mijn zusje, de bovenste heb ik zelf gehouden.Als allerlaatste ging ik nog even naar de Etos. Ik had nog een cadeau kaart en ik had nog watten schijfjes nodig dus ik dacht, laat ik die daar kopen. In een verpakking zitten 120 schijfjes en het kost 0,71 cent per stuk!  Ik kocht gelijk twee pakjes, dan kan ik weer even (lees: heel lang) vooruit!


Dit was dan mijn super-goedkopen-mega-budget-maar-toch-leuke-shopblog.

liefs, Danielle


5 opmerkingen:

  1. Leuk shoppen hoeft niet altijd prijzig te zijn, ik shop zelf ook regelmatig bij de kringloop, kun je een helemaal budget slagen. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor jullie reacties!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke spullen ( vooral de kettingen !)

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥