Kleurboeken || Kleuren is leuk!

vrijdag 31 oktober 2014

Een tijdje geleden kwam ik bij de action en zag ik kleurboeken liggen. Voor maar een euro. Hoe leuk is dat? Toen ik klein was vond ik kleuren al heel leuk, en met deze kleurboeken kun je nu ook gewoon weer lekker kleuren! En het is zo ontspannend :)

Bij de Action verkopen ze verschillende soorten. Vijf verschillende geloof ik, maar honderd procent zeker weet ik het niet. Ik kocht deze, omdat ik de kleurplaten er in er het leukst uit vond zien.Die kleurplaat links hebi k trouwens gewoon van internet uitgeprint, nog voor dat ik het kleurboek had. En kleurpotloden zijn zo fotogeniek, haha. Ik houd echt van die pastel tintjes, ik heb mijn bak met kleurpotloden van toen ik klein was er weer bij gepakt (en die bak is groot ) en heb allerlei mooie kleuren geslepen om mee te kleuren, echt leuk! Op de volgende foto's zie je een aantal kleurplaten uit het boek!

Er zitten  24 kleurplaten in een boek, voor 1 euro. De kleurplaten die je hierboven ziet vind ik de mooiste, ik houd van kleurplaten met lekker veel vakjes enzo! In alle kleurboeken zitten verschillende (al lijken sommige wel op elkaar) kleurplaten, dus als het ene boek vol is kun je in een ander boek weer andere kleurplaten kleuren! Leuk toch?

Liefs, Daniëlle

4 opmerkingen:

 1. Kleuren is onwijs leuk, ik doe het ook graag...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had er al van gehoord, misschien moet ik ze toch eens gaan halen ...

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ik baal dat ik vergeten ben ernaar te kijken in de Action gisteren, jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! Ik heb eentje liggen die ik als moederdagcadeau heb gekregen. Bij action zie ik nog geen of ze uitverkocht of niet meer te koop..geen idee.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥