Spam je blog!

donderdag 26 september 2013

Nieuwe blogs ontdekken is iets wat ik super leuk vind. Als iemand een reactie achterlaat dan bekijk ik eigenlijk altijd de blog van die persoon. Maar toch, vandaag mogen jullie reclame maken voor jullie blog!

Er zijn wel een paar regeltjes!
1: Zet een link naar je blog in je reactie (wel zo handig :D)
2: Schrijf iets over je blog, en vooral waar hij overgaat, hoe vaak je iets post enz. Schrijf er zo veel bij als je maar wilt
3: Hou het netjes.

Oh, ik zou het super vinden als je me ook op bloglovin volgt! Zet het in je reactie, dan volg ik je terug! Ennn als ik 20 bloglovin volgers heb: hou ik een win actie!!


Liefs, Danielle

12 opmerkingen:

  1. Wat leuk!Ik ben Shivani en ik kom uit Suriname. Op mijn blog,
    www.mylifestyle-shii.blogspot.com
    vind je superleuke DIY's, how to's en nog nog veel meer creativiteit.Ook vind je er persoonlijke artikelen. Ik post 2 keer per week, elke maandag om 18.00u en elke vrijdag om 13.00u (nederlandse tijd),af en toe komt er ook een extra artikel online. Neem zeker een kijkje:D

    Ik volg je nu via bloglovin, volg je me terug?:)
    Liefs,
    Shivani

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Diolifestyle.nl is een lifestyle blog waar ik veel fashion en lifestyle gerelateerde artikelen schrijf.
    Elke dag verschijnt er een nieuw artikel!
    Neem snel een kijkje!

    Op dit moment loopt er een hele leuke give away waarbij je een tas naar keuze kunt winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi :) Leuke blog heb je, ik kende je nog niet.
    Ik blog sinds een halfjaar op wonderlicht.blogspot.com en schrijf vooral over interieur, boeken en diy ideeen. Lijkt me leuk als je eens langs komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik blog op www,mandyderoo.nl over reizen, lekker eten, lifestyle, health en meer! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, Ik ben Isabel en op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind! Diy's, quotes, nail arts, en soms ergens een revieuw van. Mijn blog: http://www.ikbenisabel.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, nog wat info: elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag plaats ik wat.
      En ik volg jou op bloglovin, al een tijdje :)

      Verwijderen
  6. Hey hey,

    Ik ben Roos, ik ben trotse eigenaresse van mijn blog ThursdayMakeUpForYou. Ik richt mij vooral op artikelen over Beauty, fashion en lifestyle en soms nog een artikel over eten. Ik werk nu samen met The body shop, Rituals en verdien met bloggen. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen op mijn blog!!

    Liefs Roos: http://thursdaymakeupforyou.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben Annebelle en schrijf om de dag op www.liefsannebelle.wordpress.com. Ik blog ik over alles waar ik blij van word, dit kan van eten tot mode tot beauty, reizen en lifestyle zijn. Er staat nu een artikel online hoe je zelf pizza kan maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Op http://beautybyjana.wordpress.com/ blog ik voornamelijk over beauty. Dat is natuurlijk niet het enige: ik schrijf af en toe ook over mode en gun jullie ook een kijkje in mijn persoonlijke leven.
    Wekelijks komen er zo'n 3 artikelen online. Kom zeker eens langs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk! Ik ben Marieke van www.lightbluedream.wordpress.com en ik schrijf eigenlijk over van alles en nog veel meer. Zo heb ik artikelen over fashion, maar ook lifestyle en beauty. Er komen, dat probeer ik altijd wel, 3 of 4 artikelen in een week online. Maar door persoonlijke omstandigheden is dat niet gelukt de afgelopen tijd.
    Ik zou het er leuk vinden als je een keer langskwam (:
    x Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi, ik ben José ! Op mijn blog beautyisaparty.wordpress.com blog ik voornamelijk over fashion en beauty, maar ook over allerlei lifestyle dingen zoals columns en dingen wat ik nu weer beleefd heb. Ik vind het ook erg gezellig om met andere bloggers te kletsen!
    x José.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey wat leuk dat we mogen spammen. Mijn beauty & more blog is pas een week online, maar ik heb er nu 3 artikelen op staan. In de eerste post vertel ik iets over mijzelf en mag je ook je eigen blog spammen. Ik denk dat er twee artikelen per week op komen te staan, maar in het begin wat meer,omdat ik nu een weekje vrij ben :) Ik ga je volgen via Bloglovin. Je kunt mijn blog vinden op www.ceetje.nl of via Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/10634401 Thanxxxx Céline

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥