Review + simpele nail art: Essie Blanc

zaterdag 15 februari 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!

Misschien hadden jullie het al gezien, maar bij de Etos kan/kon je tot zondag 16 februari voor 999 airmiles een Essie lakje halen. Ik ben heel erg fan van het merk Essie en heb mijn moeder even lief aangekeken, en toen ben ik met haar airmiles naar de Etos gegaan en heb ik een lakje uitgezocht. Het was best lastig om te kiezen, haha, maar uiteindelijk ben ik voor Blanc gegaan. Ik had gehoord dat dit een hele goede wit was, dus die wilde ik wel graag hebben!! In dit artikel kan je lezen wat ik ervan vind en ik heb ook een hele simpele nail art gemaakt.Het uiterlijk van de Essie lakjes vind ik erg mooi. De flesjes zien erg strak en schattig uit, daar hou ik van! Op de bovenkant van het flesje staat de naam, de namen van Essie zijn altijd erg leuk. Deze is wel wat minder spectaculair, maar alsnog: een naam is beter dan een nummer.

Oké, nu de nagellak zelf:


Wauw, supergoede dekking! Nog beter dan ik had verwacht! Na twee laagjes dekt deze witte lak al helemaal, geweldig! De nagellak blijft een paar dagen goed zitten, wat voor mijn doen erg goed is. Ook droogt hij redelijk snel.

Ik heb ook nog een mini nail art met als basis Blanc gemaakt:Ik maakte deze zomerse kersjes. Dit ga ik deze zomer nog een keer maken, lekker fris! Ik gebruikte een rode lak van de Hema, een groene striper van het merk L.A. Colors. De dottingtool die ik gebruikte is van Maybelline. 
Door de witte basis komen de kleine kersjes goed uit. 

Dit was het artikel van deze keer alweer, tot over twee weken!
Liefs, Isabel.


3 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥