Mijn 8 blog irritaties

donderdag 27 februari 2014

Bloggen is leuk, maar soms zijn er echt dingen waar ik - en jullie misschien ook wel? - aan irriteer. Op veel blogs heb ik al vergelijk bare artikelen voorbij zien komen, ook met veel irritaties, maar vandaag irriteer ik jullie toch nog even met mijn 8 blog irritaties.

1.
Ik denk dat mensen met blogger dit zullen herkennen: Je wilt een artikel in plannen en klikt dus op publiceren nadat je een tijd in hebt gesteld. Vervolgens bedenk je je: Oh ja, dit moet ik er nog in zetten/uithalen en klikt op "opslaan" en je vergeet dus om weer op 'publiceren' te klikken. Gevolg: Je artikel komt niet online. Leuk. Not.


2.
Denken dat een foto heel mooi gelukt is als je hem op je camera bekijkt en hem dan in het groot zien en denken: Ieuwwww wat is dit een lelijke foto!

3.
Een artikel waarbij de tekst net langs de foto's loop waardoor je steeds twee letters onder elkaar ziet staan als hij op je blog komt, dit gebeurt mij zoooo vaak.

4.
Mensen die jouw blog op bloglovin volgen, jij volgt ze terug en *poef* zij ontvolgen jouw weer. Dan heb ik echt zo iets van: ik wil jou volgen, echt! Super leuk dat jij mij volgt maar, mij daarna weer ontvolgen? No thanks, echt dan heb ik zo iets van, als je graag volgers wilt: ga goed en leuk bloggen!

Laatst was het zelfs zo erg dat iemand mij volgde ik volgde diegene terug en nog geen 5 seconde later ontvolgte diegene mij weer. Ik dacht, nou, zo snel mij ontvolgen: dan ontvolg ik jouw ook, als het zo gaat! En 5 minuten later volgt die zelfde persoon mij weer. Ik had echt zo iets van WUHHHHHT, raar! Dus ik volgde weer terug ik dacht, misschien deed diegene het wel per ongeluk ofzo. En weer 5 seconde later *plof* ik heb opeens weer een volger minder, diegene had dus weer ontvolgt!
Echt, dan hoeft het van mij niet meer!

5.
Buitenlandse mensen (vaak bloggers) die een super positieve reactie achterlaten met aan het einde een link naar hun blog met de vraag of jij ze wilt volgen! Het ergste is dan nog als ze het achter laten bij een artikel waar de reactie heel raar bij past. Een tijdje geleden liet (een buitenlands) iemand een reactie achter en kwam ik exact de zelfde reactie ook nog op twee andere blogs tegen. Echt, niets zegen buitenlandse mensen die mijn blog lezen, hartstikke leuk hoor maar soms heb ik het idee dat ze het alleen maar doen om meer volgers te krijgen....

6.
Een artikel schrijven, hem opslaan en er dan 3 weken later achter komen dat je die ook nog had staan..... Nice. Not. Ik had bijvoorbeeld een artikel geschreven hoe je in de herfst toch een zomers gevoel kunt krijgen, nou die staat er nu nog steeds.....

7.
Blogger loopt vast, net nu je een artikel wilt opslaan....... Ook leuk, dit is mij ook al een keer overkomen :(

8.
Een artikel verkeerd inplannen, dit had ik laatst, ik had een artikel voor 25 februari ingepland. Tenminste dat dacht ik. Ik had hem dus per ongeluk op 25 maart in gepland. Ik vond het nog raar ook dat hij niet online kwam, ik ben serieus wel drie keer naar mijn blog gegaan, en weer terug naar het artikel en toen had ik pas door dat ik hem een maand te laat in had gepland. Handig.


Nou dat waren wel weer genoeg irritaties voor vandaag, denk je niet?

Wat is jouw grootste blog irritie?


8 opmerkingen:

 1. Als er van die spam komt, dat vind ik zo irritant! Maar echt leuk om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De 2e is heel herkenbaar, zo lastig is dat! Dan kijk ik de 'miniversie' op mijn camera en denk ik: wauw, ziet er goed uit! In het groot is het vaak weer heel anders. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De 2de en de 7de gebeuren bij me heel veel... Maar jah, ik hou van bloggen dus het kan er nog wel bij :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat van die buitenlandse bloggers heb ik ook wel eens gehad! Echt zo raar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken het helemaal! Vooral dat van de buitenlandse bloggers en de mensen op bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm, de meeste dingen heb ik nog niet meegemaakt. Tja, ik ben nog maar 2 maanden bezig ofzo. Maar wel gemeen de 5de!

  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor nummer 2 heb je gelukkig een oplossing: lekker je foto bewerken!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥