Linking party #3

zondag 14 september 2014

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe linkingparty! Om de week verschijnt er namelijk een nieuwe linkingparty op zondag op mijn blog! Gratis reclame voor je blog is altijd leuk, toch? Sorry trouwens dat er de afgelopen week bijna niets online gekomen is, druk druk druk druk en nog eens druk. School, werken, sport, huiswerk en meer gedoe. Druk dus. Maar ik hoop weer om de dag te kunnen bloggen! 


Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?


Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥