10 Dafont favourites #4

dinsdag 2 september 2014

Vandaag is het alweer de vierde keer dat ik jullie mijn favoriete dafont lettertypes laat zien. Ik geloof dat ik een beetje verslaaft ben aan het zoeken naar leuke lettertypes. Oeps. Ik blijf het gewoon zo leuk vinden om mijn favoriete lettertypes bij elkaar te zoeken en stiekem installeer ik tijdens het zoeken altijd weer nieuwe lettertypes. Veel lettertypes. Kijken jullie mee? Sommige lettertypes zijn trouwens een beetje wazig geworden maar dat zijn ze "in het echt" niet, sorry daarvoor :(Tuna and Hot Dogs on Rye
Een vrolijk meisjesachtig lettertype dat ik toch wel heel leuk vind!

maybe, maybe not
En van een leuk meisjesachtig lettertype gaan we over naar een wat stoerder lettertypen. Maybe, maybe not. Alleen de naam vind ik al leuk bedacht maar het gaat natuurlijk om het lettertype zelf, en ook daar ben ik een fan van!

Batman beat the hell outta me
Om bij de wat stoerdere lettertypes te blijven hangen, ook dit lettertype behoort tot mijn favorieten. Note: je kunt het "wolkje" openen en sluiten door een haakje ( ) te typen. Beetje jammer vind ik dat er weining symbolen bijzitten, maar ook zonder komma's en punten is het een leuk lettertype.

KB push
De lettertypes van deze maker (hoe noem je iemand die lettertypes maakt?) vind ik sowieso leuk, maar deze behoort ook zeker weer in mijn favorieten lijstje!

my boyfriends handwriting
Ik houd van stakke lettertypes maar ook van van die handwritten lettertypes. En dit is er duidelijk eentje van dat laatste soort. Ik vind 'm leuk!

Channel
Dit vind ik er wel heel leuk uitzien, ook voor je lay-out bijvoorbeeld! En je kunt bij dit lettertype ook bijvoorbeeld een trema en @ en zo'n copyright teken en nog veel meer  typen. Yay!

Notera
Is echt zo'n handschrift van mijn Oma, haha. Maar leuk is het wel!

Palm beach
Wat nou "de zomer is (bijna) voorbij" Dit lettertype is extra leuk om je zomerse foto's mee te bewerken!

little snorlax
Little snorlax is vooral heel leuk als je met (paint bijvoorbeeld) alle vakjes inkleurt! Lekker vrolijk :)

British quest
Last but not least het lettertype "Brtish quest." Ik weet eigenlijk niet waarom ik hem zo leuk vind, maar hij is gewoon heel leuk!

Wat zijn jouw favoriete lettertypes?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥