Linkingparty time! #4 || Spam je artikel!

zondag 28 september 2014

Yay, linking party time again! Jammer genoeg was er de vorige keer slechts een persoon die een link uploade :(, maar nieuwe zondag, nieuwe kansen :). Vandaag mogen jullie dus weer lekker drie linkjes naar je favoriete artikelen achterlaten!

Maar, een linking party? Hoe werkt dat nou? Enn wat is het eigenlijk? No worries, ik leg het nog eens uit.(nou, ik copy paste de uitleg uit mijn vorige linking parties, maar dat terzijde)Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.

Veel spam plezier :)


6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb een linkje achtergelaten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je dit weer doet. Ik heb mijn "zoektocht naar de perfecte mascara "achtergelaten. Omdat deze toch wel heel bijzonder is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee :) ik heb een linkje naar de Lip Product tag achtergelaten. Omdat het over mijn favoriete make up producten gaat en toch ook nog een beetje een persoonlijke invulling heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee, haha! :D Ik koos mijn onlangs geplaatste artikel, gewoon omdat er eindelijk eens een persoonlijke touch aanwezig is dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb weer twee artikelen achter gelaten, en ga nu nog even bij de andere blogs kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥