MIjn Favorieten #1

vrijdag 21 februari 2014

Ik vond het vandaag wel eens tijd om mijn favorieten producten te laten zien aan jullie! Ik denk dat ik dit wel vaker ga doen!

Allereerst, niet zo'n mooie foto, wel een fijn product. :). deze lipgloss is van Rimmel. Ik vind de kleur erg mooi, al moet je hem niet te dik op doen. Het borsteltje vind ik ook erg fijn, fijner dan die van bijvoorbeeld essence. 




Deze Deo vind ik erg lekker ruiken. Niet te overdreven, daar hou ik wel van! Hij is helaas wel al bijna leeg, jammer jammer. Ik weet eigenlijk niet eens of hij nog te koop is, maar ik hoop van wel!

Aller eerst: Man wat is het moeilijk om dit lakje te fotograferen! 

Dit is zo'n 3 in 1 lakje, hij lakt niet erg fijn maar de kleur vind ik erg mooi! Een perfect kleurtje voor de winter! Ik weet niet of hij nog in het assortiment zit bij essence, ik heb hem namelijk al een tijdje. 



Body butter I ♥ it!!!!!!

Deze ruikt zooooooo lekker, ik krijg er echt iedere keer helemaal een vakantie gevoel van als ik hem gebruik. Dit is de mini variant, met de geur mango! Ik ben trouwens nog van plan om hier een artikel over te schrijven met een review!


Nog een product van The Body Shop. Ik heb maar twee  :O producten van The Body Shop, maar zoals je ziet behoren ze allebei tot mijn favorieten. Deze foto is overigens gemaakt toen hij nog vol was, nu is hij al half leeg. De geur van deze douchegel is appel. Ik houd normaal eigenlijk niet zo van appel geur maar deze ruikt echt heerlijk! De geur blijft ook zo lekker hangen in de badkamer!


Wat zijn jouw favorieten producten?

Liefs, Danielle

5 opmerkingen:

  1. Leuke post, de body butter lijkt me ook heel leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Fa deo's horen ook bij mijn favorieten ! Een body butter, maakt dat je huid vettiger ?

    Liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, body butter werkt eigenlijk hetzelfde als body lotion, als je een droge huid hebt kunt je dat gebruiken! Het verschil tussen body lotion en bodybutter is wel dat bodybutter dikker is (meer als boter dus)

      Liefs, Daniëlle

      Verwijderen
  3. Momenteel gebruiken we dezelfde deo en body butter, beide bevallen mij ook goed :D

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥