Evening face routine

maandag 4 augustus 2014

Het leek mij wel leuk om te laten zien wat ik allemaal voor mijn gezicht gebruik 's avonds. Het is niet heel veel, maar ik laat het jullie vandaag toch zien. Ik had dit artikel eigenlijk al heel lang klaar staan maar vergat steeds om hem in te plannen, nu kwam ik hem toevallig tegen en dacht, laat ik hem toch nog maar online zetten!


Wauw, wat is er met mijn foto's gebeurd? Beetje wazig opeens :(
Ik begin altijd met het schoonmaken van mijn gezicht. Ook als ik geen make-up op heb gehad. De gezichtsreiniger die ik nu gebruik is van Plante System van Aknorm. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag en ben er nog steeds erg tevreden mee. De wattenschijfjes zijn van de Etos, en de wattenschijfjes houder is van de Action.                                                      Na dat ik mijn gezicht schoon gemaakt heb smeer ik deze dag en nachtcrème van het Kruidvat op mijn gezicht. Ik gebruik hem overigens alleen 's avonds, 's ochtends gebruik ik geen crème. Ik vind hem erg fijn en als jullie willen kan ik er nog een review over schrijven.


En daar is mijn geliefde Tea Tree oil weer! Ik gebruik het niet altijd, alleen als ik last heb van puistjes. Ik schreef al eens een artikel met allerlei dingen waarvoor je Tea Tree oil kunt gebruiken. (dat artikel lees je HIER). Ik gebruik Tea Tree Oil overigens NIET voor mijn hele gezicht (dan droogt je hele gezicht uit) maar alleen voor puistjes dus. 

Dit was alles wat ik voor mijn gezicht gebruik alweer! Ik douche natuurlijk ook 's avonds en poets mijn tanden etc. Maar dat is niet echt voor mijn gezicht :)

Wat gebruik jij voor je gezicht 's avonds?

3 opmerkingen:

  1. Fijne producten gebruik je. En tea tree is zo onwijs handig voor van alles en nog wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik van Lush Tea Tree Water =)! Fijne producten gebruik je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fijne producten die tea tree oil ken ik nog niet lijkt me heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥