Hieperdepiep Hoera! Made by Daniëlle bestaat 1 Jaar!

maandag 25 augustus 2014

Zaterdag middag was ik bezig met mijn blogs inplannen en wilde ik een artikel inplannen voor vandaag. 25 augustus. Daar was iets mee. Ik pakte mijn kalender er bij (is er soms iemand jarig die dag?) Nee. Daar stond helemaal niets. Niets. Maar er was iets. En toen bedacht ik me op eens: Mijn blog! Op 25 augustus kwam het allereerste artikel online! Dat betekend dus ook dat mijn blog vandaag precies een jaar bestaat! Hieperdepiep Hoera! Wauwie. Een jaar al. Dit is het 221e artikel dat online komt en er zijn bij elkaar al bijna 1000 reacties achtergelaten! En ik ga richting de 200 bloglovin' volgers ♥ (volg jij mij al? Klik dan snel hier! )


Ik heb net even wat artikelen terug zitten lezen van het begin, en oh er zitten echt artikelen bij waarvan ik denk: Dat had ik anders moeten aanpakken. Dat had ik anders moeten schrijven. Voor mijn: ABC Foto challenge faalde best wel. 1. Het werd niet bekeken. 2. De foto's waren slecht, en niet bijzonder, 3. Het was gewoon een rare challenge. Maar ik ben er ook na een tijdje maar mee gestopt omdat ik het zelf ook niet meer leuk vond, haha. 

Een winactie houden jullie nog van mij tegoed, maar dat kan nog even duren. Ik ben ook van plan om binnenkort een lijstje met blog doelen voor volgend jaar op te stellen! Oh en, heb jij mijn enquete al ingevuld?  http://www.survio.com/survey/d/L9J4U5O1A6G7M9N5D 

Hoe lang bestaat jouw blog al?
Liefs, Daniëlle
8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! ♥ Ik hoop dat je de 200 volgers haalt, want je verdient ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Leuk om te horen dat je zo erg bent gegroeid dit jaar! Ik hoop heel erg voor je dat je die 200 volgers nog haalt! Mijn blog bestaat ook bijna een jaar! Nog een paar weekjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Je bent in een jaar echt heel erg gegroeid, leuk om te zien. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefelciteerd met je blog verjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award, die info staat hier http://metloes.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥