Ice cream tag

woensdag 6 augustus 2014

Alweer een hele tijd geleden bedacht Fablouise de Ice cream tag. Ik kwam hem later op veel blogs tegen en dacht steeds: Die moet ik ook eens doen! En nu eindelijk doe ik -als ice cream lover- de ice cream tag. Terwijl ik een ijsje eet, natuurlijk :). Dus ik zou zeggen, pak er een ijsje bij, ga er voor zitten en lees de Ice cream tag!


Wat is je favoriete ijsje?
Tja, waarom ook niet beginnen met een moeilijke vraag? Ik houd erg van schepijs met citroensmaak maar softijs vind ik ook wel heel lekker. En pistasche smaak. En simpel aardbei ook. En... Ik vind heel veel ijs lekker, haha. Toch denk ik dat ik voor citroen ijs zou gaan: Lekker fris. Of een liuk, zo eentje met citroen ijs en een dropstokje, ook lekker!Wat is je favoriete topping op softijs?
(disco dip, chocoladesaus, nootjes)
Disco dip! Als ik een softijsje neem neem ik altijd disco dip er op! Het is lekker en het ziet er zo vrolijk uit!         
Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Ik houd niet zo van chocolade schepijs maar als er een ijsje dat ik niet lekker vind is het straciatella ijs wel. Al vind ik aardbeien waterijs ook niet heel lekker.

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?
Moeilijke vraag weer, maar ik zou voor yoghurt ijs kiezen omdat je dan meer smaken kunt kiezen!

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?
Het zou softijs met frisse citroen smaak zijn! Dat lijkt mij echt lekker, een beetje die smaak van citroen kwark. Oh en er zouden schijfjes citroen (dat ziet er leuk uit) en plakjes mandarijn en sinaasappel en zo bij zitten! 

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?
Ehm... In de zomervakantie elke week denk ik wel zeker twee en daar buiten ongeveer een per week of iets minder. 

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje? 
Pistasche, citroen en aardbei. Al smaken die bij elkaar niet heel lekker.....


 Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!
Als er iemand slecht is in het verzinnen van namen ben ik het wel (kijk alleen maar even naar mijn blognaam en je bent het met me eens :P). Maar het zou iets met Lemon zijn, dat is namelijk ook ietrs wat in mijn droom ijsje zit. Ehm lemony fresh ofzo?

1 opmerking:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥