Linking party #2

zondag 31 augustus 2014

Een tijdje geleden alweer hield ik mijn allereerste linking party.  In de enquete vroeg ik jullie wat jullie er van zouden vinden als er elke week een linking party zou zijn. Sommige zeiden: Leuk! En andere (de meeste) zeiden, "Leuk, maar elke week is misschien een beetje vaak, misschien kun je het om de week doen?". Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Vandaar dat er vanaf nu om de week op Zondag een nieuwe linking party op mijn blog zal verschijnen! Zet het vast in je agenda, en kom op Zondag lekker een linkje naar maximaal drie van jouw artikelen achterlaten!Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.2 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥