Lay-out veranderd!

donderdag 9 januari 2014

Ik irriteerde mijzelf heel erg aan mijn oude layout, de banner was best mooi maar hij was zooooooo breed! Ik vond het heel irritant en wilde graag een nieuwe banner maken maar ik stelde het steeds maar uit omdat ik er geen tijd voor had. Gelukkig had ik kerst vakantie, kortom genoeg tijd om lekker met mijn lay-out te prutsen ;). Jaaaa, het is mij eindelijk gelukt, ik heb mijn 'read more button' veranderd! Ik vind hem zo veel leuker en hij past goed bij de banner vind ik zelf! Oké, het is misschien een beetje onzin zo'n zelfgemaakte read more button, maar ik vond het er wel leuk uitzien dus ik dacht ik probeer het ook, na dat het drie keer mislukt was lukte het toch! ( Ik ben niet zo'n ster met HTML codes, maar ik vind het wel leuk om er een beetje mee te prutsen ;).

Het belangenrijkste is natuurlijk de banner zelf, daar ben ik ook wel heel blij mee en ik hoop dat tie het deze keer wél blijft doen. De vorige keer veranderde die namelijk vaak na een paar dagen in een klein, stom, irritant, zwart, lelijk kruisje! Maar ik denk dat ik weet hoe het komt en ik heb het nu veranderd en ik zit weer te veel onzin te praten haha!


NIEUW:

OUD:Mijn vraag aan jullie is: wat vinden jullie van mijn nieuw banner/ lay out ??? En hebben jullie nog tips?


liefs, Danielle


2 opmerkingen:

  1. Ik vind je layout wel heel mooi en gaaf ook dat je je read more button zelf hebt aangepast! Dat maakt je layout meteen heel uniek :) Ik zou zo niet echt weten hoe je je layout nog kunt verbeteren omdat ik hem al erg goed vind, maar misschien zou je nog iets kunnen doen met de achtergrond, bijvoorbeeld een kleur geven ofzo, zodat het minder wit is?

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥