Liebster award #3

dinsdag 28 januari 2014

Laatst kreeg ik een leuk berichtje van Eline van http://just-litllethings.blogspot.nl/ ik ben namelijk genomineerd voor de liebster award. Weer, dat wel. Maar hé, het blijft super leuk! Ik ga deze keer alleen de 11 vragen beantwoorden.


11 vragen van http://just-litllethings.blogspot.nl/ 

♥ Wat vind je zo leuk aan je blog ?

Moeilijk om te zeggen wat je leuk vind aan je eigen blog! Ik denk dat ik het leuk vind dat ik over zoveel verschillende dingen schrijf, dat het lekker divers is!
♥ Als je moest kiezen tussen shoppen en reizen wat zou je kiezen ?
Sowieso reizen! Ik hou van shoppen maar reizen vind ik toch wel leuker hoor!

♥ Over welk blogonderwerp schrijf je het liefst ?

Moeilijke vraag, ik vind van alles leuk om over te schrijven maar ik denk dat ik dingen waar in ik lekker veel 'praat' zoals het YOLO  artikel en artikelen met tips enzo. Een beetje personal en lifestyle dus!

♥ Wie is jou grote voorbeeld ?

Haha het worden steeds moeilijkere vragen joh! Echt een voorbeeld heb ik niet, en ik bewonder wel meerdere mensen, maar op verschillende gebieden om het zo maar te zeggen!

♥ Waar koop je het liefst jou kleren ?

H&M vind ik wel echt een heel leuke winkel, echt daar kan ik niet uit komen zonder iets gekocht te hebben!

♥ Wat zou jij doen met 5000 euro ?

Ik zou het denk ik eerst gewoon op mijn spaarrekening zetten want ik heb nu niet echt iets wat ik graag zou willen kopen maar 5000 euro is altijd leuk toch :)?

♥ Welk kledingstuk draag je het liefst ?

Een spijkerbroek met een leuk shirtje en een vest.

♥ Wat is je onmogelijkste droom ?

Ik droom niet heel erg van onmogelijke dingen en ik kan nu niet zo snel iets bedenken.... Ik kan er nu zo snel niet een bedenken....

♥ Wat is je grootste miskoop ooit ?

Echt grote miskopen heb ik niet maar ik heb een keer en trui gekocht die ik een keer aan heb gehad en daarna noooooooit meer!

♥ Hoe zie je jezelf over 5 jaar ?

Dan ben ik 20, ik denk dat ik dan aan het studeren ben??? Ik zit nu in 3 VWO en ben 15....

♥ Wat heb je volgens jou nodig om te leven ? ( buiten water , lucht ,... )

Zuurstof, water, familie, eten, een huis, veiligheid, een blog, haha, nee die laatste niet maar ik kan nog wel even door gaan met dingen die je nodig hebt!!


Ik doe deze keer het nomineren en vragen bedenken en 11 feitjes over mijzelf noemen niet omdat ik er simpel weg geen 11 kon vinden. MAAAAAAAR, ik kreeg gisteren dus nóg een berichtje dat ik genomineerd was voor de liebster award, voor de vierde keer. 


Dus: Als jij een blog hebt/kent die nog nooit genomineerd is voor de liebster award: Tell me now! Het is namelijk super-duper-heel-erg-moeilijk om 11 bloggers te vinden die nog nooit genomineerd zijn, ik heb er op dit moment wel geteld 2 gevonden. Applausje voor mijzelf. Not. Maar als jullie dus nog blogs kennen of zelf hebben die nog nooit genomineerd zijn, ik wil het weten, dan heb ik er weer eentje voor op mijn lijstje :)

Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. gefeliciteerd met je nominatie...ik zal duimen voor je!

    Groetjes petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik kan me niet voorstellen om geen dromen te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥