Toetsweek tips gezocht! || Help!

vrijdag 17 januari 2014

Zoals ik al zei in het YOLO artikel, ik heb deels deze week en deels volgende week TOETSWEEEK. AAAAAAHHHHHH. Stress, leren, school, toetsen en ja, zo kan ik nog wel even door gaan. Maar dat doe ik niet, lucky you! Ik heb wel weer genoeg gezeurd voor de komende X dagen (eh wat zeg ik, weken). Ik heb bedacht dat ik een artikel ga maken met mijn toetsweek tips maar voordat ik dat doe vraag ik aan jullie, wat zijn jullie toetsweek tips?

Ik zal dan binnenkort een artikel maken met mijn tips en jullie tips: handig! toch?

Maar vandaar deze oproep; Wat zijn jouw super-duper-toetsweek-tips?

Ik ga weer lekker leren,

liefs, Daniëlle

3 opmerkingen:

 1. Ik maak altijd een to do lijstje, en kan ik zo afvinken wat ik al gedaan heb, dat is zo handig! En een planning maken, maar je moet niet alleen maar leren. Dat had ik met me examens, eventjes tussendoor bloggen of een tijdschriftje lezen is ook belangrijk. Ook eventjes ontspannen met een kopje thee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou zoals Evelien ook al zei een to do list maken, zo wat je weet wat je welke dag moet leren niet in de stress komt.Plan ook vrije tijd, zoals een film of een leuk tv-programma! Want alleen maar leren is ook weer niet goed!

  Liefs Verena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik heb ook al toetsweek en vind het ook altijd lastig om dat vervelende leren vol te houden. Jezelf belonen (met bijvoorbeeld chocolade) kan misschien helpen? :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥