Makkelijke valentijnsnail art

zaterdag 18 januari 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels op precies te zijn!

Over iets minder dan een maand is het al Valentijnsdag! Daarom heb ik vandaag een schattige Valentijnsdag nail art voor jullie. Lees snel verder om te zien hoe je deze maakt!Wat heb je nodig?

 • Een roze nagellak (Barry M, Duchess)
 • Een witte nagellak (Golden Rose, wit)
 • Een andere roze nagellak (Maybelline, Pink Boom)
 • Een lichtpaarse lak (Essie, Bond with Whomever) 
 • Een dun papiertje + schaar
 • Een sponsje: een make-up sponsje of een schuursponsje zonder schuurgedeelte
Wat moet je doen?
Als eerste lak je al je nagels behalve je ringvingernagel in de eerste roze kleur. Het lakje wat ik gebruik is een liquid sand lakje, dat vond ik de nail art een erg leuk effect geven. Je ringvingernagel lak je wit.


Als alles goed droog is, neem je het papiertje en de schaar. Vouw het papiertje dubbel en knip een hartje uit. Zorg dat ie niet te groot is, hij moet wel op je nagel passen. Ik gebruikte de bovenste van het blaadje die je hieronder ziet.


Leg het papiertje op de wit gelakte nagel. Zorg dat het hartje mooi in het midden van de nagel zit. Neem nu het sponsje, de lichtpaarse en de tweede roze lak. Zet eerst met de roze kleur een dikke streep op het sponsje. Dan zet je met lichtpaars daar een streep onder.Haal nu het papiertje van je nagel af en laat alles goed drogen.
Als alles droog is, ben je klaar!!
Het resultaat is een schattige Valentijnsdag nail art, waar je helemaal niet zoveel moeite voor hebt gedaan. Nou was hij bij mij niet echt strak gelukt, maar ach, alsof iemand elk foutje ziet in je nail art.
Sorry nog voor de slechte kwaliteit foto's, de camera deed het niet goed dus alle foto's zijn met mijn mobiel gemaakt...
Veel succes als je de nail art ook gaat maken, en tot de volgende keer!

Liefs, Isabel

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke nailart, is goed gelukt! Ik ga hem zeker ook proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach , wat schattig ! Ik heb jou genomineerd voor de Liebster award ! Voor meer info kan je even op mijn blogje kijken .
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥