Review ja of nee???

vrijdag 3 januari 2014

Ik heb met sinterklaas en mijn verjaardag heel veel leuke spulletjes gehad, maar ik weet niet waar en of ik er reviews over zal schrijven. Vandaag laat ik wat spulletjes zien met de vraag: Review ja of nee?Als eerste deze body butter van de action, ik vind hem zelf heel fijn. Review ja of nee?

Deze voetencrème kreeg ik ook, ik zit alleen een beetje te twijfelen of ik er wel of niet een review over zal schrijven....


Deze lippen balsem van de Action, ik ben er zelf heel tevreden over!


Deze lipglosses, de bovenste heet nude kiss en de onderste bright side of life. Ik ben fan van de onderste maar de bovenste verasste mij ook erg qua kleur toen ie op mijn lippen zat!


Ik denk niet dat ik deze ga reviewen, een nagel vijl met kersen geur...

 Ik kreeg maarliefst 7 Hema nagellakjes Er zitten echt een aantal super mooie kleuren bij, willen jullie van een of meerdere van deze een review??


Bij de nagel 5 daagse van http://www.londena.nl/ was ik de gelukkige winnares van dit super mooie nagellakje van illamasqua, ik had nog geen lakjes van dit merk maar dit lakje vind ik super mooi! Hij heet faithful

Dit was niet alles wat ik heb gehad maar ik was niet van plan om alles te reviewen en ik weet niet welke producten ik zal reviewen, ik heb jullie dus laten zien waar ik over zit te denken om misschien te reviewen. Als jullie een review willen zien, tell me :)


Liefs, Danielle

7 opmerkingen:

 1. Ik zou wel een review willen van de body butter, de voetencrème en ik ben altijd benieuwd of de kleuren nagellak ook echt zo zijn op je nagels... Vooral voetencremes vind ik wel fijn om te weten welke werken voor welke soort voeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeautjes! van de lipgloss en de nagellakjes zou ik wel een review willen lezen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van de nagellak zou ik zeker reviews willen lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het leuk vinden om een review te zien van de body butter. Anderzijds, je moet er zelf ook achterstaan! Het is immers jouw blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die lakjes zijn leuk! Daar ben ik wel erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥