5x Herfst outfit!

dinsdag 14 oktober 2014

Eigenlijk is de herfst best leuk. Meestal dan.  Het is zo lekker afwisselend. En dat heeft dan weer als voordeel dat je lekker kunt afwisselen met kleding. Vandaag laat ik jullie een aantal leuke (?) herfst outfit's zien die ik met behulp van polyvore gemaakt heb.
Autumn

En daar heb ik gelijk een aantal favorieten te pakken. Vans. Oké, ik heb gewoon mijn vijf euro neppe (in vier verschillende kleuren, dat dan weer wel). Maar het gaat om het idee. En een (nep) leren jasje. Die zijn zo fijn voor de herfst. Ze zijn niet té warm maar houden wel de koude wind tegen! Super.

Keep your hat up

Lekker basic, maar toch super leuk. En het hoedje maakt het af. Ik houd van hoeden, ik draag ze alleen nooit, gewoon omdat ik nooit weet wanneer ik ze moet dragen, haha En omdat ik niet echt leuke hoedjes heb, dat ook.


Dress

Oké, de achtergrond er achter ziet er niet zo mooi uit, had ik beter niet kunnen doen maar let er maar niet op :): Het jurkje vind ik heel leuk, het idee van de sjaal is niet dat tie zo om je nek zit, maar gewoon zo over een schouder hangt ofzo. Om het toch nog een beetje herfstig te maken, haha. Ik weet niet of het leuk staat, nooit uitgeprobeerd maar het idee is leuk :). En het blijkt weer eens, ik houd zo van lage zwarte gympjes :)Feather


Dat ik van lekker basic houd, het mag duidelijk zijn. Toen ik dit shirt zag dacht ik ook gelijk, die moet ik in een leuke herfst collage gebruiken. Niet persé omdat veren bij de herfst horen ofzo, maar gewoon omdat ik het shirt leuk vond en ik al van plan was om een aantal polyvore herfst outfits te maken.


Autumn


Zelf draag ik eigenlijk nooit rokjes. Maar outfits er mee samen stellen vind ik wel leuk, En ze zijn leuk om in zo'n artikel te laten zien, ze kunnen niet ontbreken, om het zo maar te zeggen. Het shirt vond ik ook wel leuk. Ik houd van ombre effect en blauw, bij elkaar is dus extra leuk :). Ik zou hem wel in het rokje stoppen,  want er over heen staat een beetje raar. Ik geloof dat hij ook een beetje te lang is eigenlijk om in een rokje te stoppen, maar het is voor het idee hé :)

Wat vinden jullie van deze outfits?

8 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥