7 dingen die je ook met nagellak kunt doen

dinsdag 7 oktober 2014

Dat je nagellak kunt gebruiken om je nagels te lakken ja dat is bekend. Maar waarom zou je het alleen maar gebruiken om je nagels te lakken als je er ook andere dingen mee kunt doen? Vandaag een lijstje met 7 dingen die je met nagellak kunt doen!

1. Het uiteinde van veters
Je kent het misschien wel, dat dingetje aan het einde van je veter is er af en je kunt hem met geen mogelijkheid meer door het gaatje een krijgen. Irritant! No worries vanaf nu doe je dan gewoon wat nagellak op het uiteinde, even laten drogen en klaar!! Dit werkt trouwens ook als je een draadje door een naald of een klein kraaltje heen wilt krijgen! Handig!

2. Deze is van mij!
Je kunt nagellak ook heel makkelijk gebruiken om duidelijk te maken dat iets van jou is, je lakt een deel in een leuk kleurtje en je herkent je sleutels/ oplader/ oortjes/ wat dan ook gelijk!

3. Panty's
Een goude oude, als er een ladder in je panty zit kun je er voorzorgen dat hij niet nog groter wordt door er wat doorzichtige nagellak op te doen!

4. Versieren
Naast je nagels kun je met nagellak natuurlijk ook andere dingen versieren! Zo versierde ik laatst stenen en een klein doosje met nagellak!

5. Ringen/ sieraden
Nep zilveren/gouden sieraden wil je natuurlijk graag hun kleur laten behouden. Jammer genoeg verkleuren ze snel, doordat het dunne verf laagje er af gaat. Door een dun laagje doorzichtige nagellak er overheen te doen nadat je ze gekocht hebt blijven ze mooier!

6. Nagellak potjes
De doppen van Essence nagellakjes zijn de zelfde kleur als de inhoud van het potje, maar dit is helaas niet bij alle merken zo. Door een druppel van de nagellak op de dop te doen kun je in je nagellak stash toch zien welke kleur het is. Om het nog makkelijk er te maken: lak kleine stickers en en plak die er op. (dan heb je dat gedoe met het kwastje en dopje zitten aan elkaar niet )

7. Schoenen!
Wat schoenen en nagellak met elkaar gemeen hebben? Ze hebben de zelfde kleur. Tenminste, hopelijk. Want dan kun je als er iets af is het met nagellak een beetje bijwerken om ze er weer mooi uit te laten zien :)


Wat doe jij met nagellak behalve je nagels lakken?3 opmerkingen:

 1. ik gebruik het inderdaad ook voor mijn panty's. En natuurlijk om mijn nagels te lakken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je veters, het uitiende een kleurtje geven is erg slim bedacht! Dat ik daar nog niet opkwam, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg handig artikel!
  Dat van die veters en die panty's doe ik ook altijd!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥