Foto fail

donderdag 9 oktober 2014

Mislukte foto's. Helaas heb ik er genoeg. Teveel. Normaal gesproken verwijder ik ze gelijk, maar het is stiekem best wel grappig om dit soort foto's terug te kijken. Vandaar dat ik ze een hele tijd geleden al eens met jullie deelde ( Klik ). Maar inmiddels heb ik weer genoeg foto's verzameld om nog zo'n artikel te maken. En voilá, aanschouw hier een artikel vol super mooie mislukte foto's, doe ik er tenminste nog iets, mee. Recyclen noem je dat, weet je wel :). Oh -en om te voorkomen dat jullie een levenslang foto trauma hebben-lees, om de slechtheid van mijn foto's iets minder erg te maken  ik heb de foto's maar niet op "Extra groot gezet :)"


Een wijze les die ik hier uit leerde: Als je nagellak op je bed zet en er vervolgens zelf nog op gaat zitten ook (op je bed) dan is de kans groot dat de nagellak omvalt. Maar ik wist er wel een mooie foto van te maken, vind je ook niet? Beetje jammer alleen dat hij alleen maar in dit artikel als mooi beschouwt kan worden, haha.

Dat krijg je er van als je 's avonds in het donker foto's gaat maken. Een schaduw. 

Mooie foto. Beetje jammer alleen van die vinger. Deze foto maakte mijn zusje van zeven overigens, dus eigenlijk is hij dan nog best mooi, ze was alleen vergeten dat je vinger voor de lens houden niet zo'n goed idee is :)

Met zomers weer kun je prachtige foto's maken. Het ging om de eenden alleen door de schaduw in combinatie met de zon zie je die helemaal niet. Stomme schaduw ook altijd weer.


Hé, zie ik dat goed? Is dat een camera? De poes van mijn opa is zoooo lief . Alleen het enige is dat hij heel nieuwsgierig is en dus gaat rollen enzo de hele tijd. 


Het idee was ge-wel-dig. Een foto maken van een klein autoootje zodat het net lijkt alsof je er zelf in zit. Hoe leuk? Beetje jammer dat mijn camera scherp ging stellen op dat in de voorgrond en dat in de achtergrond -in dit geval mij- volledig vergat. Beetje jammer. En om nog maar niet over de halve bloem pot die er opstaat aan de onderkant te spreken....


Dit ben ik. Ja ik. Maar dan de wazige versie. Ooit bedoeld voor een OOTD. Die uiteindelijk niet online gekomen is en nog ergens op de computer klaar staat maar nooit gepubliceerd zal worden, haha. Maar ik dacht, ik bewaar de beste, of eigenlijk de slechtste voor het laatste :)

Maken jullie ook wel eens van dit soort foto'S? 

7 opmerkingen:

 1. Haha wat leuk om te zien! Zulke mislukte foto's zijn het niet hoor! Het valt best mee. En hé, je kan ze nog bijknippen et voila je hebt een geen mislukte foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik snapte al niet hoe die nagellak kon vallen, maar ik had nog niet gezien dat het op je bed was. Grappig die mislukte kiekjes. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de eerste wel echt leuk mislukt inderdaad XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat leuk om eens te laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om eens te zien!
  Die eerste foto is erg leuk!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind jou in die auto best heel cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, de nagellak foto is best leuk gedaan! Het idee van de auto heb je tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥