Linkingparty #6 || Spam je artikel!

zondag 19 oktober 2014

Oké. Ik voel me schuldig. Een beetje. Ik had een hele planning vorig weekend gemaakt met super leuke ideeën voor artikelen die deze week maar eens online moesten komen. En toen was ik ziek. En had ik het druk. Te druk. Een combinatie van die twee werkt niet heel goed voor mij. Zeker niet als je ook nog bedenkt dat ik alles wil doen, en dan nog het liefst goed ook. En ik deed een poging. Ik ging naar school, leerde mijn toetsen, ging werken, ging naar de verjaardag van mijn vriendin en ga zo maar door. Maar mijn ideeën voor blog artikelen kon ik helaas niet uitvoeren :(. Gelukkig maar dat ik nu herfst vakantie heb en nu dus wel genoeg tijd heb om lekker te gaan bloggen: Yay! Maar vandaag eerst linking party. Want het is zondag. En ik heb de 200 volgers bereikt. Yay. Feestje!


Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch?

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit echt heel leuk om te doen. Ik heb dan ook al 3 van mijn favorieten blogposts geplaatst! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er weer een artikeltje in geplaatst! (:

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥