Linking party #7 || Spam je artikel!

zondag 26 oktober 2014

Linkingparty time again! Nogmaals, mocht je het gemist hebben: VANAF NU ELKE WEEK! En met een kleine extra dus, ik zal mijn favoriete artikelen van de week laten zien! Ik ben weer benieuwd naar jullie artikelen! Ik heb nog heel-heel-heel even herfstvakantie (maar doordat de klok verzet is gewoon een uur langer, hoe leuk is dat?). Oh, en naast het blogs lezen en schrijven ga ik ook nog huiswerk maken en leren voor de toetsweek (want dat heb ik nog niet genoeg gedaan deze vakantie). Leuk leuk leuk allemaal, toch :). Oh, en ik ben deze herfstvakantie ook nog naar Amsterdam geweest ♥! Super leuke tas gekocht, maar die komen jullie vast nog wel eens tegen op mijn blog! Trouwens, in mijn linkingparty artikelen, kan ik ook gewoon even lekker kletsen, grote kans dat jullie het niet lezen en gewoon lekker doorscrollen naar de linkingparty (niet erg hoor, zou ik ook maar doen als ik jullie was haha) maar dat is ook goed hoor!Maar nu dus weer even back to the point! Want ik ga jullie eventjes mijn favoriete artikelen laten zien!


http://www.misslanghaar.be/2014/10/5-seo-tips-voor-bloggers.html
Allereerst dit artikel van Miss langhaar, Hij is dan wel niet van deze week maar wel echt-heel-erg handig! Het gaat over SEO en ze legt alles heel handig uit, echt het bezoeken waard!

http://www.muymaaike.nl/2014/10/dare-to-wreck-4-papier-eten.html
De dare to wreck artikelen van Maaike, Audrey en Marlot vind ik iedere keer weer erg leuk om te lezen! Echt het bekijken waard.

http://www.seasonwithlove.nl/gevuld-vlechtbrood/
Season with love is echt een leuke website als je -net als ik- van bakken houdt. Of als je graag mooie food foto's bekijkt. Bij heel holland bakt werd zo'n brood ook gebakken, en ik vroeg me al af hoe dat toch moest en alsof Mirne het had geraden, plaatste zij dit recept op haar blog :). 

http://www.lisanneleeft.nl/echtheid-op-instagram/
Oké, ik heb dan wel geen instagram maar toch. Ik heb wel twitter en daarop komen ook wel foto's binnen van instagram en ik ben het wel met Lisanne eens. Een leuk artikel om te lezen!

Maar: Wat is een linkingparty nou precies?
Een linking party is een soort van spam je artikel. Bij een linking party mag je je (meestal drie) leukste artikelen van de week/maand uploaden en zo heb je gratis reclame voor je blog :). Het is heel makkelijk, je typt de naam van het artikel, de link en je e-mail adres. Vervolgens klik je op "submit link" en je link komt in het lijstje te staan. Makkelijk, toch? Oh, en je mag natúúrlijk ook leuke artikelen van een ander blog delen, als je zelf geen blog hebt!

Regels
Aan zo'n linking party zijn natuurlijk wel wat regels verbonden! Op iedere blog zijn ze anders, maar dit zijn mijn regels:
1. Link naar het specifieke artikel, en dus niet naar de home pagina van je blog (zet dus de link van het artikel in het vakje waar "URL" staat.
2. Je mag niet meer dan 3 artikelen uploaden

Wat mag (en zou ik heel lief vinden :) )
1. Volg mijn blog op bloglovin' / twitter / Facebook
2. Bezoek ook een aantal andere blogs van de geuploade links.

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat je elke week een linking party doet. En ik heb wel alles gelezen hoor :). Fijn he? Een uurtje langer slapen. Ik heb weer drie links achtergelatenn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://lovelyyyana.blogspot.be/2014/10/herst-tag.html#more

  Herft TAG! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat mijn artikel erin staat, ik ben blij dat je hem nuttig vond :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥