5 dingen op mijn mobiel die ECHT niet iedereen hoeft te zien.

woensdag 19 maart 2014

Sommige dingen zijn gewoon privé, echt er zijn gewoon dingen die niet iedereen hoeft te weten / zien. Vandaag een aantal dingen op je mobiel die niet iedereen hoeft te zien!
Foto's

Die ugly selfies die je vergeten bent om te verwijderen, er zijn gewoon foto's die niemand hoeft te zien. Of je mijn foto's mag bekijken, uhm, no thanks! Echt, als ik een bepaalde foto op mijn mobiel aan iemand wil laten zien, houd ik mijn mobiel ALTIJD zelf vast, voordat diegene perongeluk verder scrolt naar mijn fantastische - ehum not- foto's. Vooral mijn selfies zijn echt  beautiful! 
Weet je wat ik ook zo vaak heb? Dan kijk ik in het schermpje van mijn mobiel en denk ik, wow, als ik zo kijk en mijn haar zo doe dan heb ik echt een mooie foto! En dan maak ik de foto en denk ik: Jep, right erg mooi, not. Nee, selfies maken is niet mijn sterkste kant.

Gesprekken

Nou, deze spreekt denk ik wel voor zich. Niet iedereen hoeft te weten waar ik het met vriendinnen over heb. Dat wil je misschien ook niet weten haha, onze gespreksonderwerpen zijn soms nogal -hoe zal ik het zeggen- random, om het zo maar te noemen :)


Muziek

Niet iedereen hoeft mijn muziek te zien (of eigenlijk luisteren). Niet dat ik zo vaak muziek luister ofzo en ik heb niet heel veel muziek op mijn telefoon staan maar toch.

De spelletjes

Ik gebruik mijn telefoon niet vaak om spelletjes te spelen, maar sommige spelletjes die ik speel zijn nogal raar. Nou ja, niet echt raar maar het feit dat IK ze speel is meer raar. Als ik zou zeggen dat mijn zusje ze zou spelen zou je het namelijk eerder geloven dan dat als ik zeg dat IK ze speel. Well, you get what I mean


Gewoon, alles!

Eigenlijk is mijn telefoon gewoon een en al privé haha, het is net een dagboek maar dan een beetje heel erg anders. Oké, ik geef toe, dit vijfde "ding" is een beetje onzin, maar toch!


Herkenbaar?


liefs, Daniëlle

4 opmerkingen:

 1. Super leuk artikel. Mijn foto's hoeft inderdaad ook niet iedereen te zien. En gesprekken zijn idd ook privé. ben het eigenlijk helemaal wel met je eens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet herkenbaar! Ik heb namelijk geen telefoon die al die dingen kan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt herkenbaar, haha. Ik houd mijn mobieltje ook steeds stevig dicht bij me. Niemand hoeft te weten wat ik ermee doe, haha. Net zoals die spelletjes en selfies, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het best vervelend als mensen mijn telefoon afpakken, niet dat het super privé is. Maar het is gewoon iets van mij! Dus ik snap je heel goed!

  Liefs Verena

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥