Spring Tulip nail art

zaterdag 15 maart 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!

Het was het afgelopen weekend zulk lekker weer! Het zonnetje scheen, niet veel wind en ik werd er helemaal vrolijk van. Lente! Jammer dat ik de dag erna een repetitie had :(. Maar ik heb wel een leuke lente nail art met tulpen voor jullie, lees verder voor de uitleg!

Wat heb je nodig?

 • Wit (Essie, Blanc)
 • Lichtgroen (Essie, Mint Candy Apple)
 • Paars (OPI, In the Cable Car-Pool Lane)
 • Een striper
In plaats van paars kan je ook elke andere kleur gebruiken die je wilt, bloemen zijn er immers ook in allerlei verschillende kleuren.


Lak als eerste al je nagels behalve één lichtgroen. De overige nagel lak je wit.Op de witte nagel komt de tulp. Begin met het steeltje. Deze maak je door met de striper en de groene lak een klein streepje te zetten.Nu komt het lastigste: de bloem zelf maken. Probeer het eerst een paar keer op een papiertje totdat je de beste vorm hebt gevonden en je er een tulp in kunt herkennen. Dan maak je deze op je nagel met de striper en de paarse (of andere kleur) nagellak op het steeltje.Je kan kiezen om één tulpje op je nagel te maken, maar meer kan ook. Ik heb voor twee tulpen gekozen, anders was mijn nagel nog erg leeg.

Dat was de nail art alweer! Hij is redelijk simpel, al kan het tulpje maken nog wat lastig zijn, maar hij is erg vrolijk! Je kan de tulp in elke kleur maken die je maar wilt, probeer het gewoon eens!

Tot de volgende keer!
Liefs, Isabel.


4 opmerkingen:

 1. Super mooie nailart, jammer dat ik daar een enorme kluns in ben haha!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het heel erg leuk, vooral omdat het niet op iedere nagel is gemaakt....dat accent heeft echt iets bijzonders...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat super schattig gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥