Mislukte foto's || #Faal

maandag 31 maart 2014

Iedereen -dat hoop ik tenminste- maakt wel eens foto's die uiteindelijk zo mislukt zijn. Of onscherp. Of bewogen. Of gewoon raar. Kortom: Mislukt. Ik heb dat -natuurlijk- ook wel eens. Vandaag deel ik mijn foto fails met jullie!

Ik wilde een lippenbalsem maken en daar ook een DIY van maken... Nou de lippenbalsem was mislukt en de foto's ook. Ik heb mijn foto gelukkig nog kunnen recyclen haha.

Dit lijkt mij duidelijk. Ik had deze natuurlijk ook nog kunnen gebruiken en dan met de vraag: Rara wat is dit? haha. Het is zo'n stofkapje, voor je telefoon 


 Onscherp en een beetje overbelicht. Als je hem klein ziet ziet het er trouwens nog best aardig uit.


De bedoeling van deze foto was dat je de ingrediënten kon lezen, nou je kunt doen wat je wilt maar hij is onleesbaar, ik ga misschien nog een review van deze labello online zetten.


Ik had mijn nagels mooi gelakt met basecoat en goed verzorgd en dacht, ik maak er een foto van. Nou je ziet dat mijn nagels mooi glimmen en de achtergrond is scherp maar mijn mooi verzorgd handen niet.


Met deze foto wilde ik de mooie shimers laten zien door hem in de zon te houden maar in plaats van de shimers zie je nu een soort zwart lakje - hij was rood-.


Ik had een nail art gemaakt op mijn nagels en dacht er een foto van te maken, jammer genoeg is hij onscherp. Maar gelukkig ben ik niet zo hopeloos --> daar heb ik een wel gelukte foto!


En de scherpere versie!


Hebben jullie ook wel eens van dit soort foto's?

Liefs, Daniëlle 

7 opmerkingen:

 1. Ah super grappig artikel zo. Niemand is perfect, dus iedereen maakt wel eens minder mooie foto's :) Die close up van de bloem vind ik nog wel mooi, geeft een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha blijft leuk zulke artikelen:) Ik zit te denken om een artikel te maken met full face foto's die helemaal raar zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort artikelen blijven altijd leuk om te lezen ;) Juist omdat het zo herkenbaar is. Het gebeurd mij echt heel vaak dat foto's bewogen of onscherp zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je ook de mislukte foto's een keertje laat zien!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik heb ook super veel mislukte foto's :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig! Ik probeerde weleens een foto te maken van iets, en toen ging mijn kat er pontificaal voor zitten >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb ik ook vaak! Dat mijn camera zich verkeerd scherp stelt. Ja, ik heb er ook genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥