Winactie gewonnen + Review!

maandag 3 maart 2014

Ik kreeg ongeveer twee weken geleden een super leuk berichtje van Vienna van http://www.overvanallesennogwat.nl/ ik had namelijk haar winactie gewonnen! Ik kreeg een bon van 35,- euro van http://www.fashionbootz.nl/ . Fashionbootz is een super leuke webshop met heel-maar dan ook echt HEEEEL- veel regenlaarzen! Ik kan je vertellen, het was nog best moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk koos ik deze http://www.fashionbootz.nl/regenlaarzen-uitverkoop/regenlaarzen-zwart-basic-chuva.html


Dat zijn ze :)




Vandaag zal ik een review over deze laarzen schrijven.
Allereerst, de verzending was snel, ik bestelde ze maandag en woensdag ochtends stond de pakketjesman al op de stoep met een super grote doos met mijn laarzen ♥. De laarzen waren goed verpakt, ze zaten in een schoenen doos met van dat papier er in en die schoenendoos zat dan weer in een doos. Super dus! Ik maakte natuurlijk gelijk het pakket open en haalde mijn nieuwe laarzen er uit en toen bedacht ik: HEY, had er wel een unboxing van kunnen maken. Lekker op tijd, haha, dat plan ging dus niet door. Een review dan maar hé!

Deze regenlaarzen zitten super-duper-lekker! Echt waar, ze zitten -en zeker voor regenlaarzen- erg lekker! Ook zijn ze waterdicht, al zou ik ook niet anders verwachten van REGENlaarzen maar het even testen kan geen kwaad :P. Ze lopen super fijn, ze zijn dus ook handig om aan te doen tijdens een bos of strand wandeling. Naar school -als het heel hard regend- zou ik ze niet aantrekken, daar zijn ze toch iets te "regenlaarzerig" voor, maar ze zien er zeker niet verkeerd uit, en het is natuurlijk beter dan je schoenen vies en nat laten worden als het regent :).

Pluspunten:

+ Ze zitten super lekker!
+ Waterdicht (ook al zou dat ook wel moeten hé)
+ Ze lopen lekker
+ Goed verpakt

Minpunten:

- Ik zou ze niet overal naar toe aantrekken

Zoals je ziet, ik ben erg tevreden met mijn nieuwe laarzen.
Ik geef ze dan ook een: 7,8 

Het was nog best wel moeilijk om een review over Regenlaarzen te schrijven, dus als je wat mist in mijn review hoor ik het graag! Ik ben nog van plan om eerdaags een OOTD met deze laarzen te maken so stay tuned,

Liefs, Daniëlle





3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je gewonnen hebt! Leuke review.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke schoenen! Ze zijn echt gaaf, en echt leuk dat je had gewonnen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn inderdaad echt wel regenlaarzen, dus ik zou ze ook niet zomaar aantrekken om eender waar naartoe te gaan. Maar ze zien er wel leuk uit, tof dat je dit gewonnen hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥