10 vragen voor #2 || Life by Therees

woensdag 4 juni 2014


Vandaag de tweede 10 vragen voor alweer. Deze keer heeft Theresa de 10 vragen beantwoord, veel lees plezier :)Wie ben jij?
Ik ben Theresa, ik ben eigenaar van mijn lifestyleblog 'Life By Therees'. Ik ben 13 jaar oud en ik zit in de 2e klas op de middelbare school. Ik ben het liefste de hele dag lekker online op mijn laptop in de zon, lekker bloggen en YouTube filmpjes kijken. Ik sport ook, momenteel doe ik aan turnen en hardlopen.


Kun je wat over je blog vertellen?
Mijn blog heet 'Life by  Therees'. Ik blog hier over lifestyle, fashion, beauty en ook een beetje fotografie. Mijn blog bestaat nu ongeveer een jaar en ik heb er veel plezier van. 

Waarom ben jij gaan bloggen?
Toen ik anderhalf jaar geleden YouTube ontdekte keek ik veel naar what's in my bag filmpjes. Toen ik het filmpje van Vera zag keek ik op haar YouTube kanaal en ontdekte ik de 'beautyblog-wereld'. Ik begon me te abonneren op YouTube kanalen en ik vond het steeds leuker. In het begin wist ik niet zo goed waar ze het over hadden: wat is concealer, wat bedoelen ze met shapen en wat zijn primers? 
Toen ik de YouTube kanalen ontdekt had begon ik blogs te lezen, in het begin was dat nogal lastig omdat ik Bloglovin' nog niet ontdekt had. Ik besloot zelf ook zo'n blog te beginnen, ik heette toen nog: Theresalovebeauty, later heb ik mijn naam veranderd in Thereesbeauty en nu heet ik Life by Therees. De reden dat ik begon met bloggen was voornamelijk omdat mij het leuk leek. Ik vind bloggen heel leuk omdat je je inspiratie er in kwijt kunt en lekker je gedachten kunt typen.


Waar kun je jouw blog allemaal op volgen?
Op bloglovin' en verder heb ik een fotografie instagram account TN_Pictures.
Ik heb een YouTube kanaal maar daar staat momenteel nog niks op. Op pinterest kun je mij ook volgen.
De linkjes van alle social media staan op mijn blog.


Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
Ik denk het artikel over 'Spring inspiration'. http://lifebytherees.blogspot.nl/2014/03/spring-inspiration.html


Waar krijg jij inspiratie van?
Van alles om me heen, als ik buiten loop bijvoorbeeld, soms zie ik dingen en dat bedenk ik ineens een nieuw artikel. Ik kijk ook regelmatig op We Heart It. 


Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
Ik volg best veel blogs, mijn favoriete zijn: Vera Camilla, Lenette12345, TheBeautyBlossoms, DisForDazzle, Beautygloss en Made by Daniëlle natuurlijk!


Wat is jouw beste blog tip?
Wees origineel en aap niet na, het maakt niet uit of je niet de beste foto's maakt maar het gaat om de tekst en de inhoud. Natuurlijk is een blog met mooie foto's leuker om te lezen maar je hoeft niet de mooiste gadgets te hebben voor een goede blog.


Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
Omdat ik met veel plezier blog en omdat je gewoon een keer op 'Life by Therees' gekeken moet hebben ;)


Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
Ik zou graag nog een keer de 1000 bezoekers per dag willen bereiken en ik zou graag een keer in een bekend tijdschrift willen staan :)


2 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥