Update!

zondag 8 juni 2014

Vandaag een korte update, over mij, mijn blog, school en meer.


♥   Ik plaats nu al zo'n maand lang elke dag een nieuw artikel op mijn blog, in plaats van om de dag. Het             bevalt eigenlijk wel goed. Ik had er eerst soms zelfs moeite mee om om de dag een artikel af te hebben         en dacht dat het niet zou lukken om elke dag iets te posten, maar eigenlijk gaat het prima!

♥   Ik nu alweer 165 bloglovin' volgers, en het worden er steeds meer  :) Yay! ( Klik hier  voor mijn                   bloglovin)  En op Twitter heb ik 150 volgers Yay! (Klik hier voor mijn twitter)

♥  Gastblogster Isabel heeft besloten om te stoppen met gastbloggen omdat ze zich graag meer op haar              eigen blog wil concentreren. Super bedankt voor het gastbloggen Isabel, je nail-art artikelen waren super!

♥  Ik heb mijn lay out veranderd! Ik heb nu een nieuwe header en de foto aan de zijkant is ook anders, als je     er met je muis over heen gaat komt er "hey hoi" te staan! Ik wil nog wel wat andere dingen ook                     veranderen maar daar heb ik nog geen tijd voor gehad. Ik heb op dafont.com een mooi lettertype                 uitgezocht en toen met paint de letters met blauw opgevuld.

♥  Ik schreef een paar weken steeds "take a look at my life" op vrijdag maar ik zelf vind het niet heel leuk en     jullie - volgens mijn enquête :) - ook niet

♥  Ik heb heeeeel veel zin in de zomervakantie, en ook wel in volgend jaar. Ik ga volgend jaar naar de vierde     dus dan heb ik mijn vakkenpakket en dan heb ik eindelijk de vakken die ik niet heel leuk vind niet meer :)

♥  Ik kreeg veel leuke reacties en mailtjes na mijn 10 vragen voor oproep ik heb nu - als het goed is-                 iedereen (terug) gemaild! Als je ook nog mee wilt doen, mag dat hoor dan mag je mij even mailen of een       reactie achterlaten :).


Dat was het wel zo'n beetje ik dacht dat dit echt een heel lang artikel zou worden maar dat valt best mee!1 opmerking:

  1. Zo heb je je header dus gemaakt! Wauw, slim gevonden! Jammer dat Isabel ermee stopt, maar ik begrijp dat. Goed trouwens dat het elke dag bloggen je goed afgaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥