NOTD

maandag 9 juni 2014

Vandaag heb ik een heel erg leuke nail art, al zeg ik het zelf. Ik had laatst -toen ik eigenlijk moest leren, dat wel- zin om mijn nagels te lakken en dacht, laat ik eens een nail-art maken. Dus ik keek eens in mijn nagellakstash en zag mijn vrolijke fel gekleurde action stripers staan en dacht, daar wil ik wat mee doen. Zo kwam het idee om een leuke maar toch heel simpele streepjes nail art te maken!



Voor deze Nail art lakte ik mijn nagels eerst met de nagelverhardende base coat van de action. Ik weet niet of hij nu nog steeds te koop is, maar ik vind hem erg fijn. vervolgens lakte ik mijn nagels wit met de witte nagellak van Paris memories. Ik kocht deze bij de Big bazar maar ze hebben ze ook bij dirx drogist en bij sommige webshops verkopen ze Paris memories ook.

Sorry, het is niet heel netjes gelakt.





 Dee foto vond ik ook wel erg leuk, mijn nagels weerspiegeld in het raam!

Echt iedere keer als ik naar mijn nagels kijk wordt ik er weer helemaal blij van! Ze zijn zo vrolijk maar het was ook heel makkelijk! Ik denk dat ik deze nail art zeker nog vaker ga maken: voor een feestje, met glitters. Voor de herfst, met herfst tinten. En voor het WK met rood wit blauw en oranje!

Wat vinden jullie van deze nail art?



4 opmerkingen:

  1. Ziet er super vrolijk uit! Helemaal summer proof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke nail art! Ziet er inderdaad super vrolijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik heb die basecoat van de Action ook, die is echt zo fijn! Pas wel op met die blauwe striper, hij droogt erg snel uit helaas.. X

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥