10 vragen voor #5 || Laura's book journal

woensdag 25 juni 2014

Vandaag is het alweer tijd voor de vijfde 10 vragen voor! Laura van http://laurasbookjournal.wordpress.com/ heeft de 10 vragen beantwoord, enjoy reading :)1.      Wie ben jij?
Ik ben Laura en ben 15 jaar oud. Ik ben helemaal gek op boeken en schrijven. Op mijn boekenblog ‘’Laura’s book journal’’ kan ik deze hobby’s mooi combineren. Daarnaast blog ik nog voor de Jonge Jury.

2.      Kun je wat over je blog vertellen?
Laura’s book journal is een boekenblog die zich richt op Young-adult boeken. Er komen recensies online maar ook andere artikelen over boeken.

3.      Waarom ben je gaan bloggen?
Lezen is altijd mijn grootste hobby geweest. Vorig jaar begon ik een aantal boekenblogs te ontdekken. Ik vond het gaaf om te zien dat er zoveel mensen waren die dezelfde passie deelden! Het leek me ook leuk om over boeken te schrijven dus toen begon ik Laura's book journal.


4.      Waar kun je jouw blog volgen?
Je kan mijn blog volgen via bloglovin en via de mail. Daarnaast kan je me volgen via instagram, twitter & facebook. Op een hoop manieren dus!:)

5.      Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
Ik heb 2 favorieten! Allereerst mijn laatste artikel over mijn favoriete leesplekken. (https://laurasbookjournal.wordpress.com/2014/05/28/mijn-leesplekken-2/
Daarnaast een artikel wat speciaal voor mij is. Ik was namelijk naar een boekpresentatie/huwelijksreceptie van 2 van mijn favoriete schrijvers geweest. Ik mocht een toost voor het koppel uitbrengen dus dat was erg gaaf!

6.      Waar krijg jij inspiratie van?
Tijdschriften, youtube & andere blogs. 

7.      Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
Ik volg zelf behoorlijk wat blogs! Onder andere jouw blog maar ik volg vooral veel boekenblogs. Mijn favorieten zijn: Adorable books, Craving Pages & Books and kisses. Ik vind het hele mooie en inhoudelijk leuke sites.

8.      Wat is jouw beste blog tip?
Probeer origineel te zijn! Je hebt heel veel blogs maar ik denk dat je eerder blijft hangen op een blog die net een tikje anders is. 

9.      Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
Als je het leuk vindt om te lezen zou ik zeker mijn blog gaan bezoeken! En als je op zoek bent naar een leuk boek zou ik ook eens kijken! Er staan genoeg recensies op van boeken waar ik erg enthousiast over ben. Dus neem allemaal eens een kijkje opwww.laurasbookjournal.wordpress.com

10.  Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
Een droom is wel om later uit te groeien tot één van de grootste boekenblogs in Nederland.

Verder vind ik het altijd leuk als mensen door mijn blog een geweldig boek ontdekken. Ik geloof dat er voor iedereen wel een goed boek is...

3 opmerkingen:

  1. Leuk interview. Die boekpresentatie/huwelijksreceptie moet super geweest zijn voor zo'n grote fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt mega leuk dat die nu online staat:) Bedankt dat ik in je rubriek mocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap dat er iemand is met een passie voor boeken, uniek is het zeker! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥