10 vragen voor # || L of Laura

woensdag 18 juni 2014

Vandaag weer een 10 vragen voor! Deze keer stelde ik de vragen aan Laura van www.loflaura.blogspot.com Kijken jullie mee?Wie ben jij?
1: Ik ben Laura, een mens van 15 jaar, die houd van erg uiteenlopende dingen.
Kun je wat over je blog vertellen?
2: Mijn blog bestaat nog niet zo lang, ik denk dat ik 2 maanden geleden mijn eerste artikeltje online zette. Ik denk dat mijn blog vooral persoonlijk is, omdat het echt een uitlaatklep is voor mij.
Waarom ben jij gaan bloggen?
3: Ik volgde al een tijdje beauty en fashion bloggers, ik vond het super knap en leuk wat ze allemaal doen. Omdat ik erg van schrijven/fotografie hou en ervan hou om mijn ervaringen te delen, heb ik 'L of Laura' aangemaakt.

Waar kun je jouw blog allemaal op volgen?
4: Nou, dat is een klein probleempje, ik kan me maar niet aanmelden op Bloglovin, de pagina laadt steeds niet, dus daar kun je me denk ik niet op volgen. :( Ik weet niet of je iemand via Blogger kunt volgen (het spijt me, ik sta wat achter in dit tijdperk), maar als dat kan kun je dat dus via daar :) . Over een maand ofzo krijg ik een smartphone, dan maak ik meteen Instagram aan en dan kun je mij daar dus ook volgen.
Update: Laura heeft bloglovin' :) http://www.bloglovin.com/loflaura 

Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
5: Ik heb nog niet zoveel artikelen gepost maar ik denk dat ik de artikelen met foto's die ik zelf heb geschoten de leukste vind. Ik ben stiekem altijd wel trots als ik zo'n artikel af heb met mooie, zelfgemaakte foto's :)
Waar krijg jij inspiratie van?
6: Ik krijg vooral inspiratie door goed om me heen te kijken: Als ik in de les zit, tijdens het fietsen, in de tuin, tijdens een wandeling met mijn hond. Verder van gewoon relax op mijn kamer te zitten en mijn gedachten de vrije loop te laten gaan. Ik volg veel uiteenlopende blogs en ik lees veel.


 met de hond bij het water zitten.

Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
7: Ofcouse volg ik blogs, I love it! Enkele van mijn favorieten zijn: Ik ben Iris niet, Teskuh, Your Inspiration blog, sweethippos en D is for Dazzle. 

Wat is jouw beste blog tip?
8: Jezelf blijven en ervoor gaan. Vooral niet denken; 'Is dit artikel wel oke? Zouden mensen dit niet raar vinden?'. Verder zeker niet kopiëren, je kunt inspiratie uit dingen van anderen halen maar iets zomaar kopiëren vind ik stom.


Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
9: Eumm, tja.. Ik denk als je houd van leuke, vrolijke foto's en artikels die je blij maken :)
  
Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
10: Ik wil mijn blog vooral vooral volhouden en artikels blijven posten over de dingen die ik leuk vind. Ik heb niet echt een doel voor ogen met mijn blog. Ik wil in de toekomst misschien nog DIY dingetjes posten, dus ik zou het wel leuk vinden als ik mensen zou inspireren. 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke antwoorden, ik vind je blog echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel :) En mensen: Ik heb eindelijk Bloglovin! :D http://www.bloglovin.com/loflaura

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥