Nieuw banner?

zondag 1 juni 2014

Ik ben een wispelturig meisje. Nou, ja niet altijd. Alleen met mijn lay out, haha. Iedere keer wil ik weer wat anders. Ik ben nu alweer een tijdje bezig met het maken van een nieuwe lay out (ja alweer) iedere keer ben ik er weer net niet helemaal tevreden over. Maar nu heb ik dus even een vraagje aan jullie:

Deze banner nemen:

Of toch de oude houden (Deze dus):of toch nog een andere ontwerpen, en wat voor iets dan?

Alvast bedankt :)

Liefs, Daniëlle

7 opmerkingen:

 1. Hmmm... Moeilijke keuze, ik zou het zelf ook niet weten. De nieuwe ziet er heel leuk uit, en ook mooi met die blauwe stukjes in de letters. Maar het lettertype vind ik zo "grof" als je begrijpt wat ik bedoel... De oude daar in tegen is heel lief, maar misschien ook wat groot. De keuze is aan jou meid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de eerste mooier, subtieler en wat minder 'lomp' om het maar zo te zeggen. Al vind ik ze beide erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maakt helemaal niks uit! Zelf ben ik ook zo... Ik zou de bovenste nemen.
  Liefs Luna.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bovenste vind ik wel leuk! Oogt wat specialer! Maar jij kiest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de nieuwe banner heel erg leuk! Maar de oude banner is zeker ook heel erg leuk, dus ik weet niet wat ik zou kiezen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe maak je die banner als ik vragen mag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sheila,
   Ik heb de banner gemaakt door op dafont een leuk lettertype op te zoeken (http://www.dafont.com/arenq.font ) Die heb ik gedownload. Dan kun je in paint (wat bij mij standaard op de computer stond) typen met dat lettertype. Ik heb toen een aantal vakjes met paint op gevuld (met dat verf potje). In dit artikel (http://madebydanielle.blogspot.nl/2014/06/hoe-ik-mijn-headers-maak.html ) heb ik uitgelegd hoe ik mijn headers maak -en ook hoe ik de header die ik nu heb heb gemaakt! Als je nog vragen hebt, mag je mij ook even mailen ( madebydanielle@outlook.com )

   Liefs, Daniëlle

   Verwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥