Gewoon even praten || Ik vond een Klavertje vier!

donderdag 12 juni 2014

Ik had een leuk artikel voor vandaag in gepland maar het was opeens spoorloos verdwenen dus heb ik even snel een artikeltje getypt nog, sorry! (ik hoop dat ik het artikel nog vind, dan komt hij een andere keer wel online)

Ik vond een klavertje vier. Wauw, Ik heb een klavertje vier. En als je nu mijn kamer binnenkomt zie de grootste stapel woorden boeken die je ooit gezien hebt (tenzij je bij een woordenboeken fabriek werkt, maar ik neem aan van niet :) ). Alle woorden boeken die ik kon vinden heb ik op een stapel gelegd, met daar onder mijn klavertje vier in een koffie filter en tussen een krant.

sorry voor mijn getshipte nagellak en nogal droge handen :(

Wat? Een klavertje vier tussen een koffie filter en en een krant onder een hoge stapel woorden boeken? Ja, ik kan er ook niets aan doen, volgens Google moet dat. Want ja, wat is het eerste wat je doet na dat je een klavertje vier gevonden hebt? Googleen hoe je hem kunt drogen. En tweeten. En mensen er van overtuigen dat het niet een klavertje drie is met nog een klavertje drie waar je gewoon twee blaadjes vanaf hebt gescheurd, haha. Want het is een echt klavertje vier :O

Het begon allemaal op een zonnige dag..... (Wauw, dit doet me denken aan kinder-tv-programma's en & verhaatjes, haha) Ik was dus met mijn vriendin aan het zonnen in het gras. Ik was een beetje met mijn handen door het gras aan het gaan, en toen zag ik opeens een klavertje vier in mijn handen. Wauw. Een klavertje vier. Nu heb ik geluk. Of toch niet. 

Zelf geloof ik er eigenlijk helemaal niet in dat klavertjes vier geluk brengen, ik denk dat het meer geluk is om er een te vinden dan dat hij je brengt. Maar er zijn dus schijnbaar mensen die wel geloven dat deze schattige zeldzame plantjes geluk brengen. Er zijn zelfs webshops waar je ze kunt kopen. En er zijn dus schijnbaar ook mensen die ze kopen -anders begin je er toch geen webshop voor?. En mensen die als werk klavertjes vier zoeken. "En wat is jou baan? "Ja, ik ben klavertjes vier zoeker" 
DAT-WIL-JE-TOCH-NIET. Wie wil er nou als baan klavertjes vier zoeker zijn? Dan wil je daarna een andere baan -omdat de klavertjes vier op zijn?- en dan staat er op je CV dat je klavertjes vier zoeker bent geweest. Sorry hoor, maar zo iemand kun je toch niet serieus nemen? Toen ik 6 was zocht ik naar klavertjes vier, maar je wilt toch niet een klavertje vier zoeker zijn? Wat moet je volgende toekomstige werkgever wel niet van je denken, dat hij jou moet in huren om kleine zoekgeraakte dingen te vinden? Ik vroeg me ook wel af of er een opleiding is om klavertje vier zoeker te worden is -en wat zou je dan leren?. En wat moet je dan in je sollicitatie brief schrijven als je gaat solliciteren om klavertje vier zoeker te worden? Haha, ik zie het al helemaal voor me!

Heb jij ooit een klavertje vier gevonden?
2 opmerkingen:

  1. Leuk artikeltje!

    Liefs,
    www.brigittemaria.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt superleuk geschreven, dat viel me opeens op haha! Wat gaaf dat je een klavertje 4 hebt gevonden, ik geloof zeker dat die echt is, maar of die geluk brengt, nee, daar ben ik nog niet echt van overtuigd. Enneh, klavertjes-4-zoeker lijkt mij ook niet echt de perfecte droombaan, neh.

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥