Non-favorites!

maandag 2 juni 2014

Deze keer inplaats van mijn favorieten van deze maand producten die mij juist niet zo goed bevallen zijn,


Allereerst de puistjes patch van de Action. Ik had een aantal goede reviews van andere bloggers gelezen en dacht, laat ik het ook eens uitproberen. Het kost maar €0,79 dus voor dat geld kun je natuurlijk makkelijk iets proberen. Ik kwam dus thuis met mijn patch en drie dagen later zie ik een mega-rode-pijnlijke puistje op mijn voorhoofd zitten. Ik denk, mooie mogelijkheid om ze eens te proberen. Dus 'S avonds plak ik er een op en 's ochtends haal ik hem er weer af. Geen verschil. Dus de volgende avond probeer ik het weer. Weer niet geholpen. Ik heb het daarna nog een aantal keer geprobeerd (met andere puistjes, misschien was dit wel gewoon een overleef talent of zo, haha) maar in totaal heeft het 1 keer van de 6 keer geholpen. Jammer. Het klonk en leek zo goed, en bij andere hielp het wel :(. Toch mijn oude vertrouwde tea tree oil maar weer gebruiken ( lees in dit artikel meer over tea tree oil).


Dit luchtje vond ik laatst weer in de kast. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag. Toen ik 10 was vond ik vogue girl deo en parfum wel lekker ruiken, maar nu echt niet meer. Nee, deze geef ik wel aan mijn zusje.


Van deze sample (zonder etiket) van een of andere dag créme ga ik ook zeker geen full size product kopen. Naast het feit dat ik niet eens weet van welk merk ofzo deze is ruikt hij niet lekker en gaat mijn gezicht er van jeuken. Nee, deze heb ik niet op gemaakt en verdwijnt in de prullenbak (of ik bewaar het potje en doe een poging tot zelf lippenbalsem maken :p )


Deze essence lipgloss (essence 04 rising star) is opzich prima, alleen jammer dat hij er op mijn lippen totaal niet uitziet en het net lijkt of ik aardbeienijs heb gegeten en vergeten ben om mijn mond schoon te maken. Beetje jammer. Ik heb hem aan mijn zusje gegeven, en haar staat hij wel mooi....Deze handcrème zat in een setje met douchegel en bodylotion. De douchegel en bodylotion heb ik nog niet uitgeprobeerd maar deze handcrème kan ik je niet aanraden. Hij ruikt niet lekker (Tenminste, dat vind ik) en hij is erg dun. Ook heb ik niet het idee dat hij iets goeds doet met mijn handen. Helaas.

Dit waren mijn non-favorites, hebben jullie (goede/slechte) ervaringen met een van deze producten?


4 opmerkingen:

 1. Was ideaal geweest als die puistjes patch werkte zeg! Jammer dat het zo tegenviel. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je deze producten niet fijn vind, gelukkig heb je met een aantal items je zusje blij kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De puistjes patch vind ik inderdaad ook niet zo fijn werken. Jammer van de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die puistjes patches werkten bij mij prima maar ik heb dan ook maar incidenteel last van een puistje.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥