10 vragen voor #6 || Aphelium

woensdag 2 juli 2014

Allereerst, sorry dat er de laatste week geen een artikel online is gekomen. Ik heb het super druk met husiwerk en toetsen en projecten enz. en krijg dat soms al niet eens af, laat staan dat ik dan ook nog tijd heb om te bloggen. Helaas. Maar nog even ongever twee weekjes overleven (iets minder) en dan heb ik ein-de-lijk VAKAAAAAANTIEEEEE <3

Maar genoeg over mij, het is vandaag weer woensdag dus dat betekend natuurlijk dat het tijd is voor 10 vragen voor! Deze keer stelde ik de vragen aan Stéphanie.


1.      Wie ben jij?
Ik ben Stéphanie! 21 jaar, woonachtig in een klein stadje onder de rook van Rotterdam.

2.      Kun je wat over je blog vertellen?
De blog die ik beheer is een persoonlijke, ik post hier alles wat er in me opkomt en wat ik kwijt wil. Er zat in eerste instantie een doel aan mijn blog, maar ik zie het nut er niet van in om me strikt te houden aan één concept.

3.      Waarom ben je gaan bloggen?

Ongeveer een jaar geleden ben ik tot de conclusie gekomen dat vrouwenkleding ook voor mij is. Voor iemand die nog nooit vrouwenkleding had gedragen is het écht moeilijk om in 1 keer van garderobe te veranderen. Al die tegenstrijdige gevoelens en dergelijke... Omdat ik anders 10 mensen persoonlijk op de hoogte moest houden wat betreft dit onderwerp, besloot ik een blog aan te maken.


4.      Waar kun je jouw blog volgen?
Op bloglovin! http://www.bloglovin.com/blog/11727019
Je mag me ook wel volgen op twitter en facebook, maar daar ben ik niet zo actief op. :)

5.      Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
Toch wel de Haute Future review! 

6.      Waar krijg jij inspiratie van?
Niks. Het komt gewoon op als kakken. Letterlijk. Dan heb ik ineens een vol hoofd, vol met inspiratie, en dan blijf ik maar ideeën opschrijven!

7.      Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
Jazeker! Al ben ik nu niet meer zo up to date in verband met een week werken, haha.
Hier een greep: Hesterly.nl, Beautycloud.nl, Anno89.nl/blog, Zowiezoe.com, Ikblogdusikben.nl, INSINS.me, About my so called life.wordpress.com, Beauty Koning.nl, Friendly Fire.blogspot.nl, mywickedweirdlife.com

8.      Wat is jouw beste blog tip?
Maak een mooie layout. Het oog wil ook wat. En wees uniek, hoe moeilijk het ook is. 

9.      Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
Zou jij weleens een kijkje willen nemen in het hoofd van een bigender? Van iemand die, als diegene zich goed voelt, zich op en top vrouwelijk wilt kleden, maar nog een beginneling is? En best wel vreemde gedachten heeft? 

10.  Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
Niet veel, ik ben nu tevreden. Met de andere blog, die ik nu aan het opbouwen ben, wil ik wel wat meer bereiken. als je benieuwd bent wat... neem dan eens een kijkje op mijn blog :P
2 opmerkingen:

  1. Oh, wat een leuk "interview", heel mooi verteld! Dat belooft, ik ga haar blog meteen bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende haar blog al, maar leuke antwoorden! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥