Mijn 10 favoriete fonts!

dinsdag 17 juni 2014

 Ik liet jullie in dit artikel liet ik jullie al mijn favoritete fonts van dafont.com zien. Maar zoals jullie inmiddels waarscheinelijk wel weten hou ik heel erg van fonts zoeken. Dan heb je al snel weer een nieuw favoriete lijstje. Of twee. Of drie. Want ik heb nu al weer fonts die op de wachtlijst van mijn derde artikel met leuke fonts. Kijken jullie mee naar mijn tien favoriete Fonts.

















KG Summer sunshine

Zel vind ik het altijd heel leuk om zulk soort letters te tekenen, en met dit lettertype kun je er ook in typen. Yay. Nieuwe favoriet. Tijdens mijn zoektocht naar de fonts die ik al gedownload had kwam ik deze toevallig tegen. En ik vind hem leuk!















Xack

Deze heb ik gebruikt in mijn header. Maar dan wel op gevuld met een kleurtje d.m.v. Paint. In dit artikel las je hoe ik mijn header heb gemaakt:( hoe ik mijn headers maak ). Ik vind het leuk, hij is strak en simpel maar die dubbele lijnen maken hem toch weer speciaal, me like!










Penelope ♥ Anne
Deze lijkt erg op Basic Title Font dat in het vorige artikel al tot mijn favoriete behoorde. Maar hij is toch anders, hij is net iets minder strak, en dat hartje in het midden vind ik nog wel extra leuk ♥.















Jenna Sue
Ook deze zie je terug in mijn header. Onderaan. En hij is leuk! Ik moest deze gewoon in mijn header gebruiken, ik vind hem echt leuk!












Austie Bost you wear flowers
Je kunt hem dik gedruk maar ook "dubbel" gedruk downloaden. De dikgedrukte vind ik zelf wel echt minder leuk dan de dubbelgedrukte. Want wat is die tweede leuk! Vooral om bij en leuke bloemen foto te gebruiken! Zo'n mooie belicht bloemen landje, JAAAAA.  Nu nog even zo'n foto maken en mijn idee is compleet, haha.










Ambo
Deze vind ik erg basic en grof. Ik vind hem niet heel mooi, maar wel leuk. Klinkt raar. Haha. Hij is bijzonder, en dat vind ik wel leuk. Ik zou niet weten waar ik het voor zou moeten gebruiken, maar toch.















Jennifer Lynne

Deze is mijn absolute nummer 1. Ik wilde hem eerst gebruiken in mijn header. Nu heb ik Xack er al voor gebruikt maar er is een heel grote kans dat je dit super leuke lettertype nog eens terug ziet in mijn header!











Marte

Eigenlijk zou ik het stukje dat ik bij AMBO typte hier boven ook kunnen copy pasten hier onder, want ook dit vind ik een bijzonder lettertype. Al moet ik zeggen dat hij wel mooier is dan Ambo. Ik weet het niet zo met dit lettertype. Ik probeerde een leuke header hiermee te maken (echt je wilt niet weten hoeveel ongebruikte headers op mijn computer staan, misschien zal ik ze eens laten zien) maar nee, ik was er niet weg van. Ik denk dat deze wel leuk is in een collage met allerlei foto's!






LC Look with your heart

Een vrolijk en lief letterype. Ik ben verliefd ♥. Ook deze is -zoals de meeste van deze lettertypes- heel leuk om foto's te bewerken!











way gardens
Ook een heel vrolijk zomers (lente) lettertype met leuke bloemetjes weer. Ja ,jullie kunnen het wel zien, ik houd wel van vrolijke zomerse letterttypes! Maar ook weer van het andere uiterste, basic en strak!
En dat was nummer tien alweer!

Wat vinden jullie van deze lettertypes?
Wat is jullie favoriet?

Liefs, Daniëlle




4 opmerkingen:

  1. Leuk nog een DAFONT fan!!!! Ik gebruik Penelopee ann en ambo geregeld
    Welke ook leuk zijn: maybe maybe not, I am online with you en colors of autum!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en origineel artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer zo'n leuk artikel met hele mooie fonts, ik houd echt van deze artikels!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥