10 Dafont favourites #3

donderdag 17 juli 2014

Oké, het mag nu wel duidelijk zijn, dafont.com is een van mijn favoriete sites. En ik houd van leuke lettertypes, mag ook wel duidelijk zijn. Dus vandaar dat ik vandaag voor de derde keer alweer mijn favoriete dafont lettertypes laat zien!
Allereerst het Lettertype Fragment Core. Ik houd echt van dit soort lettertypes, lekker strak. Nog een voordeel: Ik kan mijn eigen naam met trema hier mee typen, wat bij de meeste dafont lettertypes niet kan! Yay, met dit lettertype heet ik gewoon Daniëlle in plaats van Danielle :)Ook dit vind ik een erg leuk lettertype, lekker strak en al die lijntjes er zo bij vind ik wel een erg leuk effect!

De foto hierboven is een beetje wazig, sorry daarvoor maar ook dit lettertype vind ik zoooo leuk! En er zijn een aantal tekens, die zien er ook wel erg leuk uit! Verder: Je kunt een hartje maken ♥ dat doe je bij dit lettertype trouwens door een ~ te typen! Anders dan de lettertypes hierboven, niet strak deze keer maar wel heel leuk! En weer: Je kunt een trema (ë) typen!


Dit lettertype heb ik ook gebruikt in mijn header, in de letters er onder! Echt een leuk lettertypes om bijvoorbeeld foto's mee te bewerken!
Een heel leuk lettertype vind ik dit! Het leukste is dan als je een foto hebt en daar wat bij wilt typen en dan deze neemt maar dan dat je de foto er nog tussen ziet. Begrijp je? Haha. Dat de opvulling dus niet wit is maar gewoon de rest van de foto :)

Dit is echt zo'n lettertype van van die stickers op van die glazen potjes :) Ik denk niet dat het een lettertype is dat ik vaak zou gebruken, maar leuk is het wel! Enne, voordeel: het heeft een trema :) Deze vind ik ook erg leuk, vooral als je elke letter (en dus elk vlaggetje) een andere kleur doet! Bij dit lettertype komen die krulletjes er trouwens voor door een + te typen! Het zusje/broertje/vader/wat dan ook, laten we het houden op een lettertype dat er op lijkt is ook erg leuk: KG Royals 


Als er iemand jarig is voor een verjaardags kaart of een uitnodiging voor je verjaardag is dit een erg leuk lettertype! Of om verjaardag foto's te bewerken.Ik houd van koekies, en van dit lettertype, cookies! Jammer dat ik geen trema kan maken, zou leuk geweest zijn: hartjes op de e! Maar ook zonder trema vidn ik dit een erg leuk lettertype!


Dat waren mijn 10 favoriete alweer, wat is jouw favoriete font?

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie en leuke lettertypes zeg, ik ga ze ook eens gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk artikel! Hoe heb je dat sjabloon gemaakt ( die d die je ziet in je adres balk als je op je blog zit ) ???
  liefs, esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een originele post! Zelf heb ik -toevallig!- English Essay pas geleden gedownload. Maar ik vind Peach sundress en Cookies ook héél leuk. Jammer inderdaad dat niet alle lettertypes ook alle interpuncties hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥