Mijn droom slaapkamer...

zaterdag 19 juli 2014

Mijn slaapkamer is denk ik de plaats waar ik, zeker tijdens de school weken, het meeste tijd door breng. Slapen (like dûh), huiswerk maken, bloggen, nagelslakken enz. Het leek mij wel leuk om eens mijn ideale droom kamer te laten zien. Oké, het liefst zou ik natuurlijk een mega kamer hebben met een zwembad,walk-in-closet, jacuzzi en weet ik niet wat allemaal, maar nee daar is mijn kamer natuurlijk te klein voor. Ik houd het wel reëel, ik neem mijn eigen kamer dus even als voorbeeld!


Allereerst wil je natuurlijk ruimte. En licht, dat vooral. Mijn eigen kamer heeft al best veel licht, ik heb hem vorige zomer lichtblauw geverfd en het heeft een groot raam. Maar als je dan de kamer van mijn zusje ziet: Een bom aan licht! Ze heeft dan wel iets minder ruimte dan ik, maar wel zoooo mooi licht, ook in de winter. Echt altijd als ik foto’s voor mijn blog maak ga ik even naar haar kamer, haha. Mijn zusje slaapt op zolder en heeft twee grote VELUX dakramen. In mijn ideale droomkamer zouden dan ook zeker een paar grote VELUX dakramen zitten. In de VELUX webshop kun je precies kijken wat voor een soort dakraam er bij jou kamer past, en er staan ook handige inspiratie filmpjes op de site. De foto hier boven vond ik ook op de VELUX site. Ik denk dat mijn ideale droomslaapkamer zo'n soort dakraam zou hebben. Maar ook zou er een insectenhorren opzitten, want ik haat muggenbulten. Echt. Insecten hor = geen muggen + een open raam, dus lekker je kamer luchten = ♥


Een goed en lekker bed is natuurlijk ook erg belangrijk. Een vriendin van mij heeft dit bed van IKEA. Je kunt hem uitschuiven en dan heb je een twee persoons bed. Als ik bij haar ga logeren trekt ze gewoon het bed uit en klaar! Verder, ook wel heel handig heeft het lades onder het bed. Opbergruimte. Ik heb nooit genoeg opbergruimte. Oh, en met wat kussentjes er op kun je er ook nog lekker opzitten. Kortom: mijn droom bed!


Een kast. De walk-in-closet waar ik eerder al over sprak, dat gaat hem niet worden. Hij neemt te veel ruimte in beslag, en die ruimte die heb ik niet. Deze kast zou ideaal zijn, hij heeft een spiegel en genoeg ruimte!
Ik zit vaak aan mijn bureau, hij ligt dan ook altijd vol met troep. In mijn ideale droomkamer zou ik een groot, wit bureau zetten. Maar hij moet wel laden hebben. Maar het liefst moeten er wel twee stoelen aan kunnen staan. Maar hij moet ook weer niet te veel ruimte in beslag nemen. Ik zou gewoon een laminaat vloer nemen, die heb ik nu ook en dat bevalt mij prima! Mijn muur zou ik lichtblauw houden. Dat is mijn lievelingskleur, ik heb mijn kamer vorige zomervakantie die kleur geschilderd en ik vind het nog steeds erg mooi!

Wat is jouw droomslaapkamer?


2 opmerkingen:

  1. Dat heb je erg mooi verteld! Ik denk net hetzelfde als jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel!! Ik denk hetzelfde!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥