Spam je blog #10

dinsdag 15 juli 2014

Spam je blog time! De 10e keer alweer! Jullie mogen dus weer lekker spammen!


Vertel iets leuks over je blog en laat natuurlijk een linkje achter! Als je een webshop of ander soort site hebt mag je die natuurlijk ook gewoon spammen! 
Als je graag op de leuke sites en meer pagina wil (http://madebydanielle.blogspot.nl/p/leuke.html), moet je dat even zeggen! 
Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog op bloglovin' volgen, maar dat is niet verplicht.

Liefs, Daniëlle

twitter: @madebydanielle_
bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/370568912 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! <3

  Op http://www.lovinglifeiseasy.nl plaats ik elke dag een artikel over beauty, fashion en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. Make-up looks, outfit foto’s, lookbook video’s, shoplogs, je kan het allemaal vinden op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs,

  Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag ik op die pagina? (: Ik volg je al en tijdje op bloglovin' hoor. <3
  Ik ben Britt en ik blog op mijn blog Patoir. De vertaling is passie. Op mijn lifeblog verschijnen er bijna dagelijks artikels die gaan over mijn passie's. Je zal er zeker je ding wel vinden alles omtrent beauty, fashion, lifestyle maar met een uniek smaakje eraan. Ook komt mijn creativiteit vaak aan bod met doodles, eigen verzonnen diy’s,..

  http://xpatoir.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat we mogen spammen <3. Ik ben de eigenaresse van nailsbyfml.blogspot.nl en ik blog bijna elke dag. Ik blog over van alles. Zodat er voor iedereen wat leuks bij zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Tine en op mijn blog xmrschocolate.blogspot.nl verschijnt minimaal twee keer per week een artikel over van alles en nogwat. Het is maar net waar ik zin in heb. :) Het zou leuk zijn als je eens een kijkje nam! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik ben net een nieuw blog begonnen, dus dit komt precies op het goede moment! Op www.isabeljanne.wordpress.com verschijnt er om de dag een nieuw artikel over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je eens komt kijken! Liefs, Isabel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! :)
  Mijn blog kan je vinden op www.diysforyouandme.weebly.com. Ik blog er anoniem over voornamelijk DIY's, maar ook andere onderwerpen die mij interesseren kan je er terug vinden.
  Ik zal het leuk vinden als je er eens een kijkje zal nemen!
  Liefs, ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Regelmatig komt er een winactie online!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leeuk! ik ben Esmee en schrijf ook over van alles op m'n blog. Ik blog nog niet heel erg lang maar vind het wel super leuk om te doen! neem vooral is een kijkje op m'n blog! http://lifeisamesss.wordpress.com
  liefs, esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk leuk! Ik ben Jonne en mijn blog is aboutjonne.blogspot.com
  Ik blog eigenlijk over alles wat in me op komt, haha
  liefs,
  Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie dat ik een beetje laat ben, maar beter laat dan nooit :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt, laat je een reactie achter? Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: www.mbfl.blogspot.com.
  Ik post DIY's, OOTD's en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's!
  Ik schrijf al een tijdje, dus er zijn genoeg posts te vinden!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥