Shoppingblog! || #Backtoschoolstuff

zondag 27 juli 2014

Vandaag alweer het tweede artikel van mijn backtoschoolstuff artikelreeks. In het vorige artikel konden jullie de Hema schoolspullen collectie zien.  Guess what: Ik heb helemaal niks bij de Hema gekocht. Een wonder. Wat en waar wel? Lees maar snel verder voor mijn school spullen shoppingblog!

Al mijn foto's zijn op een of andere manier opeens onscherper geworden dan ze op mijn computer waren, sorry daarvoor
Kruidvat


 Allereerst deze agenda. Ik kocht hem bij het Kruidvat. Ja, het Kruidvat. Ik wilde graag een agenda die je makkelijk zelf kon veranderen, op pimpen en dat kon bij deze. Hij koste maar 1,79 dus hij is ook nog eens heel goedkoop!

Action


Voor 59 cent (volgens mij) kocht ik dit leuke stippeltjes kaftpapier. Verder kocht ik ook nog een rol Fel roze kaftpapier. Deze kocht ik bij de Action.


Deze etiketstickers zijn gewoon heel handig en ik kan ze nog leuk versieren ook, handig voor op mijn schriften! Ze waren maar 29 cent bij de Action.


Bij de Action kocht ik ook een flexibel geodriehoek. Ik had eerst een niet flexibel geodriehoek en die was gebroken dus toen ik deze voor 20 cent zag heb ik er gelijk twee meegenomen, eentje voor reserve.


Deze waren 59 cent per pak. Ik kocht twee pakjes met vijf schriften. Lekker rustige schriften, ik houd niet zo van al die drukke printjes deze simpele streepjes zijn wel genoeg :)Dit was mijn Back to school shoppingblog alweer! Hebben jullie al veel schoolspullen gekocht?


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke agenda! Ik wist niet dat kruidvat zulke leuke agenda's verkochten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat handig zeg een flexibele geodriehoek. ah ik mist dat echt schoolinkopen doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat handig zo'n flexibele geodriehoek! En ik vind het helemaal niet beschamend hoor zo'n Kruidvat-agenda - leuk juist dat je er zoveel kanten mee op kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥