Hema persbericht || #Backtoschoolstuff

zondag 13 juli 2014

Zoals ik al schreef zouden er een aantal artikelen met back to school stuff aankomen, en vandaag de eerste!
Als er een winkel is die leuke school spullen verkoopt is het de Hema wel! Vandaag laat ik jullie de nieuwe school spullen collectie van de Hema zien!


Allereerst, agenda's. Ik zelf wil persé een agenda met ringband, omdat ik dat gewoon veel handiger vind. En er moet zo'n elastiek zitten om hem dicht te houden (ik stop er namelijk altijd allerlei blaadjes tussen). Verder moet de binnenkant niet te druk zijn en moet ik hem wel een beetje zelf nog op kunnen pimpen. Zo. Dat zijn veel eisen, haha. Maar deze agenda's lijken er goed aan te voldoen :). Ik moet nog even gaan kijken welke agenda ik ga kopen, maar grote kans dat ik met eentje van de Hema thuis kom!
Allerlei spullentjes om je boeken/schriften/agenda op te pimpen. Ik vind dat stempel setje er echt heel leuk uit zien!
Ook heeft de Hema dit jaar allerlei leuke spulletjes om je locker op te pimpen, en gewoon dingen die heel handig zijn voor in je locker! Dat roze bakje hier boven bijvoorbeeld is handig om je mobiel of sleutels in te doen.


Een spiegeltje voor in je locker, altijd handig (al moet ik zeggen dat ik nog nooit gedacht heb: wauw, ik zou nu echt een spiegel in mijn locker moeten hebben). Ik denk niet dat ik zelf dit soort spullen voor mijn kluisje zou kopen, maar leuk is het wel.


Yay! Eindelijk. Schriften en kaft papier dat gewoon bruin is zodat je het lekker zelf op kunt pimpen! Ik vind het heel leuk!
Kaft papier en een groot schrift met van die gaatjes zodat je het papier ook in een map kunt doen.Deze school spullentjes serie is ook wel erg schattig! Heel kleurrijk ook! Zelf ga ik liever voor wat rustiger, zodat ik het zelf ook nog leuk kan op pimpen maar vooral het washi tape vind ik heel leuk!
Ook van die mapjes zijn natuurlijk altijd handig met een project ofzo. Maarre, ben ik de enige die potloden die je zelf nog helemaal moet slijpen (dus dat de onderkant nog plat is) gewoon heel stom vind, simpel weg omdat ik ze nooit goed slijp? Haha, ik heb zelf toch al heel veen potloden die wel goed geslepen zijn liggen :).


Bloemetjes!!! Leuk vooral het schrift en de etui vind ik heel leuk!


Ik zelf heb altijd graag een grote etui, zodat alles er in past: pennen, potloden, stiften, geodriehoek, gummen enz. zo'n grote etui vind ik dan ook heel fijn. Al denk ik dat je zo'n etui ook gewoon kunt gebruiken als make-up tasje!

Hebben jullie al schoolspullen gekocht?

6 opmerkingen:

 1. De schoolspullen bij de Hema zijn altijd echt mega leuk! Tot nu toe heb ik alleen een agenda en genoeg schriften om de komende 3 jaar te overbruggen.;) Dat bruine kaftpapier ga ik kopen want dan kan ik zelf bepalen wat ik erop doe:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige schoolspullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke shoolspullen. Ik heb alleen al een agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtige schoolspullen, super vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥