10 vragen voor #7 || Patoir

woensdag 9 juli 2014

Oh wat heb ik al lang niet geblogt, al een paar weken alleen maar een artikel op woensdag. Sorry sorry sorry, maar echt: Ik. Heb. Het. Zo. Druk. Maar, nog even een weekje overleven en dan kan ik hopelijk weer lekker veel gaan bloggen! Eindelijk. Wat ben ik daar aan toe! Maar vandaag is het dus weer tijd voor een 10 vragen voor. Deze keer stelde ik de 10 vragen aan een super lieve blogster, Britt, van Patoir.1.      Wie ben jij?
Ik ben Britt, een meisje van 13 jaar uit België. Iemand die op zoek is naar zichzelf en al haar vrije tijd spendeert aan het bloggen. Ook neem ik foto's van alles om me heen, ik houd ervan om herinneringen te bundelen en te koesteren, voor altijd. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Verder zit ik het in het tweede jaar, volgend jaar ga ik economie doen.
2.      Kun je wat over je blog vertellen?

Wat ik altijd zeg over mijn blog is dat het een passie blog is. Dat is dan ook de letterlijke vertaling van Patoir. Ik blog over wat ik leuk vind, dus cosmetica, lifestyle, mode, dingen die ik net heb ontdekt. En diy's, vind ik ontzettend leuk om te doen! Dat heerlijke gevoel dat je de aarde wat hebt gespaard door iets te hergebruiken. Maar alle artikels hebben zo'n typische Britt kijk, dus net wat unieker.

3.      Waarom ben je gaan bloggen?
Om een lang verhaal kort te maken, ik deed een jaar lang een hobby die ik niet graag deed. Ik voelde me nergens thuis, ik zwerfde maar wat rond. Dus zocht ik iets waar ik dingen kon delen met de wereld, waar ik kon schrijven over alles wat ik leuk vond en om foto's erbij te nemen.  Waar ik Britt kon zijn. Ik zocht iets waar ik kon doen wat ik wilde, zonder dat mijn omgeving wist wat ik deed. Dat was met bloggen dus helemaal gelukt. 4.
      Waar kun je jouw blog volgen?
Op Twitter: https://twitter.com/Patoirblog om te delen met de wereld waar ik net aan denk en om te lezen wat anderen doen. Ik vind dat best wel interessant. Zo leer je nieuwe dingen kennen! Pinterest http://nl.pinterest.com/blogpatoir/ is mijn prikbord maar dan virtueel. Eigenlijk heeft dat hetzelfde doel als Twitter maar dan met foto's. <3

5.      Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
Ik vind geen enkel artikel het leukste. Nog zo'n eigenschap is dat ik perfectionistisch ben.. Als ik artikels teruglees, ik schaam me ervoor. Maar als ik mijn statistieken moet bekijken, dan vinden mijn lezers dit het leukste: http://xpatoir.blogspot.be/2014/05/tip-vogue-shirt.html Dat soort artikels vind ik het leukste om te schrijven.

6.
      Waar krijg jij inspiratie van?
Van alles om me heen, overal en altijd. Best wel raar, bijna elke blogger zegt het, maar het is wel zo. Ik probeer me zo vaak mogelijk bewust bezig te houden met dat ik nog een artikel idee moet hebben. Vanaf dat ik er intensief mee bezig ben en kijk naar iets heb ik het. Misschien de meest raarste techniek, ik kijk naar een kleur en probeer me dan in te beelden wat bij die kleur past. Zo krijg ik een aantal ideeën die ik verder uitwerk.7.
      Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
Ik lees elke blog met zoveel liefde en plezier, dat ik niet kan kiezen. <3 Het is ook echt de waarheid.
8.      Wat is jouw beste blog tip?
Blijf bloggen en geloof in jezelf. Klinkt niet als een tip, maar als je blijft bloggen en er blijft voor gaan kan je meer bereiken dan je denkt. De kracht die je zelf in je hebt en als je echt iets wilt bereiken waar je al zo lang van droomt. Dan lukt het.
9.      Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
Voor een blog met een passie smaakje. Ik blog vaak over hoe ik mezelf weer in iets heb ontdekt de laatste tijd. Voor meiden die misschien ook wat last zijn van onzekerheid, kom langs. Ik heb hier ook zo hard last van, maar stap voor stap overwin ik die angst. Maar mijn blog bevat veel tips en dingen met een budget! Wij meiden willen zo weinig mogelijk geld uitgeven om te sparen voor iets groters. Althans dat heb ik toch, haha.
10.  Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
Hmm, dat ik misschien iets meer bezoekers zou krijgen, dat is altijd fijn. Maar zoals het nu is vind ik het prima. Ik heb niet echt een doel, ik focus me op het bloggen. Gewoon omdat het zo leuk is en ik het ontzettend graag doe, met veel liefde! <3

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je Britt hebt geïnterviewd! Leuk artikel geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zeker een leuk interview geworden! Ik volg de blog van Britt al een tijdje en het is echt een superblog<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat je over een weekje weer kan bloggen, want je artikels zijn steeds érg leuk om te lezen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah.. ik vind Britt een inspirerende blogger vooral op die leeftijd al! Super leuk interview!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥